Olaylı maçın kahramanı konuştu! "Hakemler de insan..."

Premier Lig'in 7. haftasında Tottenham'ın Liverpool ile oynadığı karşılaşma hakemlerin verdiği kararla bambaşka noktaya taşınmıştı. Olaylı maçta nizami golü iptal edilen Luis Diaz'dan hakemlere destek açıklaması geldi.

Olaylı maçın kahramanı konuştu! "Hakemler de insan..."
Olaylı maçın kahramanı konuştu! "Hakemler de insan..."
GİRİŞ 11.10.2023 00:39 GÜNCELLEME 11.10.2023 00:39

Premier Lig'in 7. haftasında Tottenham'ın Liverpool ile oynadığı karşılaşmada nizami golü verilmeyen ve İngiltere başta olmak üzere pek çok ülkede gündem olan Luis Diaz, olaylı maçta yaşananlar hakkında konuştu.

Diaz yaptığı açıklamada, "O an sadece benim için değil, tüm takım için çok zor oldu. Devre arası bunu çok konuştuk, belki de bizim için böylesi daha iyidir. Hakemler de insan, olur böyle şeyler. Bunu sakince karşılamalıyız" ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Premier Lig'in 7. haftasında Tottenham ile karşı karşıya gelen Liverpool'da Luis Diaz, maçın 34. dakikasında rakip fileleri havalandırmış ancak ofsayt olmamasına rağmen VAR golü iptal ettirmişti.

Maçın ardından İngiltere'de hakemlerden sorumlu kurul Professional Game Match Authors Limited (PGMOL) karşılaşmada yapılan hata ile ilgili yaptığı açıklamada, "Tottenham-Liverpool maçında Luis Diaz'ın verilmeyen golü açık ve bariz bir şekilde hataydı. Golün VAR müdahalesiyle verilmesi gerekirdi. Ancak VAR müdahale edemedi." ifadelerine yer vermişti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.