32 yaşındaki Hazard'dan şaşırtan karar!

Son olarak Real Madrid forması giyen Belçikalı futbolcu Eden Hazard, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla futbolu bıraktığını açıkladı.

GİRİŞ 10.10.2023 13:19 GÜNCELLEME 10.10.2023 17:11
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

 Belçikalı yıldız futbolcu Eden Hazard, emekliye ayrıldığını duyurdu.

Sosyal medya hesaplarından emeklilik kararını duyuran 32 yaşındaki futbolcu, "Kendinizi dinlemelisiniz ve doğru zamanda bırakmalısınız. 16 yıl oynadıktan ve 700'ün üzerinde maça çıktıktan sonra, profesyonel futbol kariyerimi noktalama kararı aldım. Rüyalarımı geçekleştirme şansım oldu. Oynadım ve dünyanın birçok noktasında sahaya çıkarak eğlendim. Kariyerim boyunca, birçok harika teknik direktör, antrenör ve oyuncuyla karşılaşma fırsatım oldu. Bu harika yolculuğumda bana eşlik edenlere çok teşekkürler. Hepinizi özleyeceğim." ifadelerini kullandı.

Futbol kariyerinde Lille, Chelsea ve Real Madrid formalarını giyen Hazard, son yıllarda üst üste yaşadığı sakatlıklar nedeniyle forma şansı bulmakta zorlanmış ve bu sezon için bir takımla anlaşamamıştı.

Kaptanlığını da üstlendiği Belçika Milli Takımı'nda 126 maçta 33 gole imza atan Hazard, kendi neslinin en teknik orta saha oyuncuları arasında gösteriliyordu.

İngiltere'de 2015'te yılın futbolcusu seçilen Eden Hazard, Real Madrid formasıyla 2021-22 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu da yaşamıştı.

​​​​​​​Hazard, profesyonel kulüp kariyeri boyunca çıktığı 623 karşılaşmada 167 gol ve 157 asistlik performans sergiledi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • Sebetay6sLisesi 6 ay önce Şikayet Et
    Adam Kronik Sakat Oraya Buraya Gitseydin Diyorlar
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    yazık etti kendine
    Cevapla
  • Ebubekir 6 ay önce Şikayet Et
    fb ye gel
    Cevapla
  • Nef'i 6 ay önce Şikayet Et
    Onun yerinde olmak isteyen çok kişi vardır.
    Cevapla
  • Sezer 6 ay önce Şikayet Et
    Aga Arabistana gideydin çok hayırsever insanlar futbolculara milyon dolarlar saçıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle