Arda Güler için tarih verdiler! Real Madrid'deki ilk maçına çıkıyor

Real Madrid'e transfer olduktan sonra bir türlü sakatlıktan kurtulamayan Arda Güler'den iyi haber geldi. Milli futbolcunun, sahalara döneceği tarih belli oldu.

GİRİŞ 10.10.2023 09:50 GÜNCELLEME 10.10.2023 10:04
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'den büyük bir sükse yaratarak Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, eflatun-beyazlılardaki serüvenine oldukça şanssız bir giriş yaptı.

Transferi sonrası tüm dünyanın gözü genç yıldızdaydı ancak Güler, peş peşe sakatlıklarıyla bir türlü Real Madrid formasının tadına varamadı.

Real Madrid'in ABD kampında sakatlanan ve İspanya'ya dönen genç yıldız, ameliyat olmuştu.

Real Madrid'in Las Palmas ile oynadığı karşılaşma öncesi Carlo Ancelotti, Arda Güler'in forma giyebileceğini ifade etmişti. Ancelotti'nin bu açıklamalarından dakikalar sonra Real Madrid, Arda Güler'in sol arka adalesinden sakatlık geçirdiğini duyurmuştu.

Sevilla maçında kadroda olacak!

Arda Güler'in milli takım arasının ardından 21 Ekim'de oynanacak olan Sevilla-Real Madrid maçında yedek kulübesinde olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • KARTALİZM 6 ay önce Şikayet Et
    Allah aşkına fiziği yetersiz diyen çöpler gidin tenis izleyin modric nasıldı fiziği adam neler yaptı madridte bu çocuğunun kumaşının herkes farkında..
    Cevapla
  • Serçe 6 ay önce Şikayet Et
    Eski futbolcu Arda müzmin sakat ve asla tam düzelemez hep sakatlanacak çıtkırışdım çünkü
    Cevapla
  • Ege 6 ay önce Şikayet Et
    Ligin ilk yarısı bitmeden, hatta 1-1,5 ay içinde başka bir İspanyol kulübüne kiralayabilirler.
    Cevapla
  • 9.köyün delisi 6 ay önce Şikayet Et
    Teknik olarak yeterli ancak fiziksel dezavantajını zekasını kullanarak kapatabilmesi yoksa hüsran olur ki FB den de devam edemez...
    Cevapla
  • Samsun 55 6 ay önce Şikayet Et
    real de banko oynar bu çocuk kumaşı kaliteli izlemesi keyifli olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle