Jose Mourinho'dan Suudi Arabistan'a yeşil ışık! Ronaldo detayı

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Roma'yı çalıştıran ve şu sıralar koltuğu sallantıda olan Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho, geleceği ile ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Jose Mourinho'dan Suudi Arabistan'a yeşil ışık! Ronaldo detayı
Jose Mourinho'dan Suudi Arabistan'a yeşil ışık! Ronaldo detayı
GİRİŞ 07.10.2023 15:07 GÜNCELLEME 07.10.2023 15:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Serie A'da karanlık günlerden geçen Roma'da kötü gidişatın faturası Mourinho'ya kesilebilir.

"BİR GÜN SUUDİ ARABİSTAN'DA ÇALIŞACAĞIM"

Arap basınından Elhekayashow'a açıklamalarda bulunan Mourinho, "Şu anda Roma'dayım. Roma için buradaki son günüme kadar her şeyimi vereceğim. Geleceği kimse bilemez ama bir gün Suudi Arabistan'da çalışacağımdan eminim." ifadelerini kullandı. 

"RONALDO BAKIŞ AÇIMI DEĞİŞTİRDİ"

Vatandaşı ve eski öğrencisi Ronaldo'nun Suudi Arabistan'a gitmesinin ardından Suudi Arabistan Pro Lig'e bakışın değiştiğini belirten 60 yaşındaki kurt teknik adam, "Sanırım oraya bakış açısını değiştiren Cristiano Ronaldo oldu. Kariyerinin sonuna gelmemiş oyuncuların da Suudi Arabistan'ı tercih etmesiyle de ligin kalitesi kanıtlandı." dedi.. 

Geçmişte Porto, Inter, Real Madrid, Chelsea, Manchester United, Tottenham gibi kulüpleri de çalıştıran Mourinho, 2021/22 sezonunun başında devraldığı Roma ile 118 karşılaşmaya çıkarken, 1.69 puan ortalaması tutturdu. Başarılı teknik adam Roma ile iilk sezonunda Konferans Ligi şampiyonluğu yaşadı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • xy01 6 ay önce Şikayet Et
    çakal paranın kokusunu aldın
    Cevapla
  • yurdum 6 ay önce Şikayet Et
    Bakış açısı para
    Cevapla
  • Karadeniz 52 6 ay önce Şikayet Et
    Adamlar. Kurnaz. Kim. Anzer balini. Kaymagini red eder bir kendi itiraf ediyor futbolun sonuna gelmisler
    Cevapla