Liverpool'dan resmi başvuru! Tottenham yenilgisi sonrası...

Liverpool, Tottenham maçında Luis Diaz'ın iptal edilen golünün VAR kayıtlarının açıklanması için resmi talepte bulundu.

Liverpool'dan resmi başvuru! Tottenham yenilgisi sonrası...
Liverpool'dan resmi başvuru! Tottenham yenilgisi sonrası...
GİRİŞ 02.10.2023 21:26 GÜNCELLEME 02.10.2023 21:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Liverpool, Cumartesi günü yaşanan tartışmalı Tottenham Hotspur yenilgisi sonrasında VAR odasındaki ses kayıtlarını almak için resmi bir talepte bulundu.

Liverpool 9 kişi kalmıştı

Başkentte son dakikada 2-1 mağlup olan Liverpool, Curtis Jones ve Diogo Jota'nın oyundan atılmasının ardından maçı dokuz kişiyle tamamlamıştı.

Ancak Liverpool, PGMOL'den maç görevlilerinin oyundaki ses kayıtlarını alması için resmi bir talepte bulunduktan sonra ileri adımlar attı.

Çekişmeli olayları ortaya çıkaracak

Ses kaydı, Luis Diaz'ın golüne izin verilmeyen 'önemli insan hatası' sırasında hakem Simon Hooper ile VAR Darren England arasında konuşulanları ve Curtis Jones'un görevden alınması kararı da dahil olmak üzere diğer çekişmeli olayları ortaya çıkaracak.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Mustafa 6 ay önce Şikayet Et
    Bu gibi pozisyonlarda var hakimi ile orta hakim konuşmaları yayınlanması herşey kapalı kapılar ardında kalmamalı ki şike ve karanlık güçlerin futbola olan el atma olayları kalksın hele bizim ülkemizde var kayıtları kesinlikle açıklanmalı çünkü bizde var şikenin babasini yapıyor
    Cevapla