İnter farka gitti! Martinez tarihe geçti

İtalya Serie A'nın 7. haftasında Inter, deplasmanda Salernitana'yı 4-0 yendi. Lautaro Martinez, Serie A'da bir maçta, oyuna sonradan girip 4 gol atarak takımına 3 puan getiren ilk oyuncu oldu.

İnter farka gitti! Martinez tarihe geçti
İnter farka gitti! Martinez tarihe geçti
GİRİŞ 01.10.2023 00:33 GÜNCELLEME 01.10.2023 00:34
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ligde şampiyonluk iddiası bulunan takımlarından Inter, Salerno'daki Arechi Stadı'nda yeni sezonda henüz galibiyeti olmayan Salernitana'ya konuk oldu.

İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan müsabakada ikinci yarıda oyuna dahil olan Inter'in Arjantinli golcüsü Lautaro Martinez sahneye çıktı.

Martinez, 62, 77, 85 (penaltı) ve 89. dakikada attığı gollerle Inter'in, Salernitana'yı 4-0 mağlup etmesini sağladı. Lautaro Martinez, Serie A'da bir maçta, oyuna sonradan yedekten girip 4 gol atarak takımına 3 puan getiren ilk oyuncu oldu.

Bu arada, Inter kadrosundaki milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu da ilk 11'de başladığı karşılaşmanın 54. dakikasında yerini Kristjan Asllani'ye bıraktı.

Inter, hafta arasında evinde Sassuolo karşısında aldığı yenilgiyi, Salernitana galibiyetiyle telafi etti. Bu maçtan aldığı 3 puanla, puanını 18’e çıkaran Inter, zirvede yer aldı.



Bu haftayı puansız kapatan Salernitana ise 3 puanla 19. basamakta kaldı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • (76) 6 ay önce Şikayet Et
    3 tane penaltımı olmuş
    Cevapla
  • Kapakçı 6 ay önce Şikayet Et
    Yok 4 penaltı olmuş . Golün biri rövaşata olduğu için hakem onu normal kabul etmiş ...
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    1 penaltı var.85.dakikadaki hol
    Cevapla
  • Yavuz 6 ay önce Şikayet Et
    3 penaltı yok yanliṣlik var . Maçta sadece 1 penalti golü var .
    Cevapla