İtalya'da 2. Lig'e gitmişti! Pirlo'nun koltuğu sallantıda

Fatih Karagümrük'ten ayrıldıktan sonra İtalya Serie B ekiplerinden Sampdoria'nın başına geçen Andrea Pirlo, alınan başarısız sonuçların ardından tartışma konusu oldu.

İtalya'da 2. Lig'e gitmişti! Pirlo'nun koltuğu sallantıda
İtalya'da 2. Lig'e gitmişti! Pirlo'nun koltuğu sallantıda
GİRİŞ 28.09.2023 14:54 GÜNCELLEME 28.09.2023 14:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fatih Karagümrük macerası sonrası ülkesine dönen ve Sampdoria'nın başına geçen Andrea Pirlo'nun bu serüveni kötü başladı.

TARTIŞMA KONUSU OLDU

Serie B'ye 3 puanla başlayan ancak daha sonra oynanan 6 maçta galibiyet elde edemeyen Sampdoria'da Andrea Pirlo'nun geleceği tartışılıyor.

Çizme basınında Calciomercato'nun aktardığı habere göre Andrea Pirlo'nun koltuğu risk altında. Son olarak dün oynanan maçta Como'ya kaybeden Sampdoria'da İtalyan teknik adamla yolların ayrılma ihtimali gündeme geldi.

Haber detayında Sampdoria taraftarının bir kısmının teknik direktörlük görevine Giuseppe Iachini'nin getirilmesini istediği bilgisi geçildi.

Takımının başında 7 karşılaşmaya çıkan Andrea Pirlo; 4 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 1 galibiyet aldı. Sampdoria bu sonuçların ardından ligde 17. sırada konumlandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • cahil 7 ay önce Şikayet Et
    samsun spor alsın
    Cevapla