Bayern Münih'ten rakibine gol yağmuru!

Bayern Münih, Bundesliga'daki farklı galibiyetlerine bir yenisini ekledi. Bochum karşısında Harry Kane’in hattrick yaptığı maçı Bavyera ekibi 7-0 kazandı.

Bayern Münih'ten rakibine gol yağmuru!
Bayern Münih'ten rakibine gol yağmuru!
GİRİŞ 23.09.2023 18:42 GÜNCELLEME 23.09.2023 20:10
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Bayern Münih, Bundesliga’nın 7. haftasında Bochum ile karşılaştı. Allianz Arena’da 75 bin taraftarın izlediği maçı Bayern, 7-0’lık tarihi sonuçla kazandı. Yeni transfer Harry Kane’in hattrick yaptığı mücadelede diğer goller Choupo-Moting, Matthijs de Ligt, Leroy Sane ve Mathys Tel’den geldi. Bayern, rakibine karşı son 3 sezonda 3. kez 7-0’lık sonuca imza attı. Sahadan 3 puanla ayrılan son şampiyon, 5 maç sonunda namağlup 13 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.
3 gün önce sahasında Manchester United’ı 4-3 mağlup eden Bayern, ligde 5 maçta rakip filelere 18 gol gönderdi.



Harry Kane, gollerle başladı

Yaz transfer döneminde Tottenham’dan kadroya dahil olan Harry Kane, Alman ekibine çabuk uyum sağladı. Ligde çıktığı 5 maçta 7 gole ulaşan İngiliz futbolcu, Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk maçta 1 gole imza attı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 8
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Sen de sevin türk takımı yenilince öylemi
    Cevapla
  • Alexde souza 7 ay önce Şikayet Et
    Bu bayern münih okadar büyük fark atacak ki okan hoca 2 bayern münih maçından sonra gidecek demedi demeyin yazın bir köşeye bayern bayer münih hem istanbulda hem kendi sahasında 10 golden fazla gol atacak galatasaraya vede sayın okan buruk hoca gidecek
    Cevapla
  • Alexde souza 7 ay önce Şikayet Et
    Bastir bayern münih gs yede en az 5 yada 7 gol atarsın ki atacakta hele deplasmandaki maç çok farklı olacak bazıları diyor ki gs puan alabilir diyor bayernden gs bırak puanı gol bulsun bu bile iyidir gs çok büyük fark yiyip okan hoca gidecek demedi demeyin
    Cevapla
  • Akdr 7 ay önce Şikayet Et
    Bastir Bayern ney sen almanmisin ozaman kabul.Almansan gs seni ne ilgilendiriyor.Yaw ne azlar ne coklara galip gelmedimi.Belki yenemeyiz ama bir turk takiminin yaninda olalim .destekleyelim.sevmeyorsak o takimi susalim . Avrupada Gs bjk fb ye basarilar diliyorum Turkum turkoglu turkum.Takimimda fb buarada.
    Cevapla
  • Alexde souza 7 ay önce Şikayet Et
    Gs yede aynısını yapacak galatasaray köy takımı kopenhagen yenemedi bazı futbol bilmezler gs deplasmanda 1 puan alabilir diyor bayern münih en az 5 gol atar gs ye gs de 2 gol bulur oda icardi tete nin hürmetine bu oyuncular olmasa gs gol bile atamaz bayern munihe bayern münih 5 gs 2 biter maç
    Cevapla
  • Misafir14 7 ay önce Şikayet Et
    Allah'ını seven defansa gelsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle