Beşiktaş istiyordu İspanya'yı tercih etti!

İspanyol ekini Getafe, Beşiktaş'ın da transfer listesinde bulunan İngiliz futbolcu Mason Greenwood’u kadrosuna kattığını açıkladı.

Beşiktaş istiyordu İspanya'yı tercih etti!
Beşiktaş istiyordu İspanya'yı tercih etti!
GİRİŞ 02.09.2023 15:34 GÜNCELLEME 02.09.2023 15:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Taciz ve tecavüz suçlarından dolayı uzun süre futboldan uzak kalan İngiliz futbolcu Mason Greenwood mahkeme kararıyla suçlamalardan aklandıktan sonra futbola geri dönmüş ve Manchester United ile antrenmanlara çıkmaya başlamıştı.

La Liga temsilcilerinden Getafe, İngiliz ekibinin kadrosunda düşünmediği Mason Greenwood’u kiralık olarak transfer ettiğini duyurdu. İsmi birçok Süper Lig takımlarıyla anılan Greenwood, 6 ay süren soruşturmanın ardından Getafe ile yeşil sahalara dönecek.

21 yaşındaki futbolcu, son olarak forma giydiği 2021-2022 sezonunda Manchester United ile 18’i Premier Lig, 4’ü UEFA Şampiyonlar Ligi, 1’i FA Cup ve 1’i İngiltere Lig Kupası olmak üzere toplam 24 maçta görev alırken, 6 gol, 2 asistlik katkı verdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • vanlı 8 ay önce Şikayet Et
    Adam masonmuş iyiki bjk almadı
    Cevapla