Yunus Akgün siftah yaptı, Leicester City kazandı

Galatasaray'dan Leicester City'ye transfer olan Yunus Akgün, yeni takımıyla ilk maçına çıktı. Yunus Akgün'ün 45 dakika süre aldığı maçı Leicester City 2-0 kazandı.

Yunus Akgün siftah yaptı, Leicester City kazandı
Yunus Akgün siftah yaptı, Leicester City kazandı
GİRİŞ 30.08.2023 13:04 GÜNCELLEME 30.08.2023 13:04
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Milli futbolcu Yunus Akgün, Leicester City ile siftah yaptı. Yunus Akgün, İngiltere Lig Kupası mücadelesinde 45 dakika forma giydi.

Leicester City, İngiltere Lig Kupası 2. tur maçında deplasmanda Tranmere ile karşı karşıya geldi. Mücadeleye yedek kulübesinde başlayan Yunus Akgün, ikinci yarının başında oyuna dahil oldu.

Yunus Akgün müsabakada iyi bir görüntü verirken, Leicester City ikinci yarıda attığı gollerle Tranmere'yi 2-0 mağlup etti.

Yunus Akgün karşılaşma sonrası sosyal medya hesabından "İlk maç, ilk galibiyet" paylaşımı yaptı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 12
  • Mustafa Kaplan 7 ay önce Şikayet Et
    Sizin gibi boş konuşanlar yüzünden yunus ve Berkan gitti, Okan hoca her fırsatta takımda yer verdi bu oyunculara, her seferinde bu adamlar GS in topçusu olamaz diye adamların sosyal medya hesaplarına girip hakaretler ettiniz, şimdi kalkmış neden gönderiliyor Okan hacayi anlamak mümkün değil diyorsunuz, gidin kendi takımımıza yorum yapın, siz GS li bile değilsiniz
    Cevapla
  • Hololo 7 ay önce Şikayet Et
    Yunus'a lafım yok kaliteli oyuncu bence ama Berkan'ı da savunmazsın be kardeşim.
    Cevapla
  • Dogru 7 ay önce Şikayet Et
    I bir durum degerlendirme
    Cevapla
  • Bülent karahan 7 ay önce Şikayet Et
    Okan hoca nasıl bir mantık yürütüyor mantığımı almiyor şampiyon lar ligi diyor yunusu gönderiyor Yusufu gonderiyo berkani tutmaya çalışıyor bu ne saçmalık bir maça çıkarıyor şansını kullanamadı diyorlar bir futbolcuyu bir maçta mi anliyorsun Berkant verdiği şansı yunusa yusufa verse idi o zaman futbolcu kimmiş kendide öğrenmiş olurdu morutan konumuzdur saçma sapan işler yapıyor hoca
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    okan yunusu takip etsin tete mi yunusu yabancı olsundasahada yasada olur
    Cevapla
  • Arif Karaca 7 ay önce Şikayet Et
    Rüyaya devam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle