4 milyon euroya gitmişti! Berisha, 2 ayda Alman devine transfer olabilir

Bundesliga ekibi Augsburg'un sezon başında Fenerbahçe'den bonservisini aldığı Mergim Berisha, Alman devi Borussia Dortmund'un radarına girdi. Dortmund, 25 yaşındaki golcü için kesenin ağzını açabilir.

4 milyon euroya gitmişti! Berisha, 2 ayda Alman devine transfer olabilir
4 milyon euroya gitmişti! Berisha, 2 ayda Alman devine transfer olabilir
GİRİŞ 28.08.2023 22:25 GÜNCELLEME 28.08.2023 22:36
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezonu Almanya Bundesliga ekibi Augsburg'da kiralık geçiren Mergim Berisha, ortaya koyduğu etkili futbol ile Temmuz ayının başında Alman ekibine bonservisini aldırdı ve Fenerbahçe'den ayrıldı.

Alman basınında yer alan habere göre ise 25 yaşındaki futbolcuya Alman devi Borussia Dortmund talip oldu.



15 MİLYON EUROLUK BONSERVİS BEKLENTİSİ

Sky'da yer alan haberde, Borussia Dortmund'un 25 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak istediği aktarıldı. Augsburg'un, bonservisini bu yaz Fenerbahçe'den 4 milyon euro karşılığında aldığı Berisha için beklentisinin 15 milyon euro olduğu kaydedildi.



BERİSHA SICAK BAKIYOR

Berisha da kariyerinde bir sıçrama adımı olarak gördüğü Dortmund'a transfer olmaya sıcak bakıyor. Geçen sezon Augsburg forması ile çıktığı 24 maçta 10 kez ağları havalandıran Alman golcü, 4 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Fenerbahçe'ye 2021-22 sezonunda 5 milyon euro bonservis karşılığında RB Salzburg'dan büyük ümitlerle transfer olan Berisha, sarı-lacivertlilerde görev yaptığı 32 maçlık dönemde ise 8 gol 3 asist üretmişti.

Değeri 12 milyon euro olan 25 yaşındaki oyuncu, bu sezon Augsburg'un ligde oynadığı 2 karşılaşmaya da ilk 11'de başladı ancak henüz skor üretemedi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafirkenan 7 ay önce Şikayet Et
    Zahaha zahaa
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 7 ay önce Şikayet Et
    Fenrbahçe tesislerini değiştirmeli havasında suyunda bir şey var sanırım.Avrupalı üstelik disiplini ön planda tutan alman dahi gelse bozuluyor.
    Cevapla
  • Dadaş 7 ay önce Şikayet Et
    Çok bilmiş yönetim ve hocanın fenere attığı kazılardan biri
    Cevapla
  • asıl yorum 7 ay önce Şikayet Et
    Ozaman gelen tüm futbolcular iyi paralara satıldı. Ama hoca doğru değildi.
    Cevapla