Erol Bulut ilk galibiyetini aldı!

İngiltere Championship'in 4.haftasında Erol Bulut'un çalıştırdığı Cardiff City sahasında ağırladığı Sheffield Wednesday'i 2-1 mağlup etti.

Erol Bulut ilk galibiyetini aldı!
Erol Bulut ilk galibiyetini aldı!
GİRİŞ 27.08.2023 00:47 GÜNCELLEME 27.08.2023 00:47

İngiltere Championship'in 4.haftasında Erol Bulut'un ekibi Cardiff City sahasında Sheffield Wednesday'i konuk etti.  Cardiff Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 2-1 kazandı.

Cardiff'in galibiyet gollerini 40. dakikada Ike Ugbo ve 90+8'de penaltıdan Ryan Wintle attı. Sheffield Wednesday'in tek golü ise 76.dakikada Barry Bannan'dan geldi.

Bu sonuçla Cardiff City ligdeki puanını 4'e yükseltirken, Sheffield Wednesday henüz puanla tanışamamış oldu. Ayrıca Erol Bulut da yeni takımındaki ilk galibiyetini aldı. 

Ligin bir sonraki maç haftasında Cardiff City deplasmanda Ipswich Town'a konuk olacak. Sheffield Wednesday, Leeds United deplasmanına çıkacak.

Siopis 90 dakika oynadı

Trabzonspor'dan ayrılarak Cardiff City kadrosuna katılan Siopis 90 dakika sahada kaldı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.