Salah takımdan ayrılacak mı? Klopp'tan açıklama geldi

Liverpool'un yıldızı Mohamed Salah'ın menajeri Ramy Abbas, oyuncusunun Suudi Arabistan'a transfer olacağı yönünde çıkan iddiaları yalanladı. Bunun ardından takımın teknik direktörü Jürgen Klopp'tan da açıklama geldi.

Salah takımdan ayrılacak mı? Klopp'tan açıklama geldi
Salah takımdan ayrılacak mı? Klopp'tan açıklama geldi
GİRİŞ 25.08.2023 14:59 GÜNCELLEME 25.08.2023 14:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İngiltere Premier Lig'de Liverpool forması giyen Mohamed Salah, Suudi Arabistan ekiplerinin transfer listesinde bulunuyor.

İngiliz basınında yer alan haberlerde Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad'ın yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak istediği belirtildi. 

Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp ve Mohamed Salah'ın menajeri Ramy Abbas ise bu iddiaları yalanladı.

Sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin bir paylaşım yapan Salah'ın menajeri Abbas, "Eğer Liverpool'dan bu yaz ayrılmak gibi bir düşüncemiz olsaydı geçtiğimiz sezon kontrat yenilemezdik." diyerek Liverpool taraftarının yüreğine su serpti.

"Benim açımdan konuşulacak bir şey yok"

İngiltere Premier Lig'in 3. haftasında 27 Ağustos Pazar günü Newcastle United'a konuk olacak Liverpool'da takım menajeri Jurgen Klopp, mücadele öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Salah'ın takımdan ayrılıp ayrılmayacağı ile ilgili gelen soruyu yanıtlayan Klopp, iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Klopp açıklamasında, "Haberlerle ilgili konuşmak zor ama benim açımdan konuşulacak bir şey yok. Bizim için çok önemli bir oyuncu. Eğer bir teklif olsaydı yanıtmız 'Hayır' olurdu." ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • ilker 8 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçe ye yakışır. kop gel
    Cevapla