Juventus'un teknik direktöründen Kenan Yıldız'a ilginç uyarı!

İtalya Serie A'da 1. hafta mücadelesinde Kenan Yıldız'ın da ilk defa formasını giydiği Juventus, Udinese'yi 3-0 skorla mağlup etti.

GİRİŞ 21.08.2023 16:07 GÜNCELLEME 21.08.2023 16:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İtalya Serie A'nın ilk haftasında Juventus, milli oyuncumuz Kenan Yıldız'ın da ilk kez forma giydiği maçta Udinese'yi 3-0 mağlup etti.

85. dakikada oyuna dahil olan Kenan Yıldız hakkında konuşan teknik direktör Massimiliano Allegri, "Kenan Yıldız yarın saçlarını kestirecek çünkü maça girdikten sonra saçlarıyla yüz kere oynadı. Saçlarını kestirecek ve işlerimizi daha düzgün şekilde yapacağız." ifadelerini kullandı.

Kenan'ın performansı hakkında yorumda bulunan Allegri, ''O henüz bir çocuk ve çok fazla niteliği bir oyuncu. Daha önce oyuna alacaktım ancak oyuncu değişikliklerinde fikir değiştirmek zorunda kaldım.'' yorumunda bulundu. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • misafir 8 ay önce Şikayet Et
    nerden buluyor bunlati bu kulüpler de bizi.kiler bulamiyor. gidip hıdır bunlstin sryiklatina yıldız diye milyonları döküyorlar. sonuc hüsran..
    Cevapla
  • Vatandaş 8 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun işte neden başarılı avrupa futbolu belli oluyor bizimkiler iki gaza geldiler mı hemen bi havalar magazinselleşmeler saç baş değişiyor dövme yaptırmalar sevgili gece hayatı vs konu futboldan çıkıyor bide olmazsa olmazımız messi ile kıyaslama var tabi.
    Cevapla