Klopp'tan flaş Suudi Arabistan çağrısı: Sınır getirin

Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, Suudi Arabistan ekiplerinin transfere sınırsız para harcayabilmesini eleştirdi.

Klopp'tan flaş Suudi Arabistan çağrısı: Sınır getirin
Klopp'tan flaş Suudi Arabistan çağrısı: Sınır getirin
GİRİŞ 19.08.2023 16:26 GÜNCELLEME 19.08.2023 16:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan ekiplerinin transfere astronomik rakamlar harcaması ile ilgili Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, açıklamalarda bulundu.

Klopp yaptığı açıklamada, "Sonsuz para her zaman problem yaratır, transfer için bir yönetmelik hazırlansa ve sınır getirilse çok iyi olur. Suudi kulüplerinin yaptıkları normal, kimseyi suçlayamam ama paranın sınırsız olması doğru değil." dedi.

3 YILDIZ, SUUDI ARABISTAN'IN YOLUNU TUTTU

Liverpool'un kadrosunda yer alan Fabinho, Henderson ve Firmino gibi yıldızlar Suudi Arabistan'ın yolunu tutmuştu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Morelli 8 ay önce Şikayet Et
    Yakinda liverpooldanda yildizlar kayacak gibi boyle giderse bu araplar avrupada futbolcu birakmiyacak simdiden kuluplere korku sardi yemende insanlar yiyecek ekmek bulamazken komsu ulke arapistan futbolcular icin milyarlari veriyor iste bunlara da musluman diyorsaniz kusura bakmayin kilifi musluman bedeni kureysi acimazizlar parayi silah haline getirmisler
    Cevapla
  • hızıroğlu 8 ay önce Şikayet Et
    Doğruya doğru. Hem Müslüman mazlum halka ait paralar böyle vicdansızca nasıl harcanıyor? sizi Allah'a havale ediyorum rezil Suud lular
    Cevapla
  • Levrock 8 ay önce Şikayet Et
    Gelecek zaten, simdi bir iki yil tolerans taniyorlar, Ligleri gelissin diye, hatdaha ilerde 1 Suud Kulübünün sampiyonlar Ligine katilma ihtimali tartisiliyor, demek UEFA ya milyarlarca dolar akirttilarki müsama gösteriyorlar ama sinirlama kesin gelecek.
    Cevapla