Chelsea, Romeo Lavia'yı kadrosuna kattı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Belçikalı futbolcu Romeo Lavia'yı 68 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Southampton'dan renklerine bağladı.

GİRİŞ 18.08.2023 14:28 GÜNCELLEME 18.08.2023 14:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İngiltere Premier Lig'de yaptığı pahalı transferler ile adından söz ettiren Chelsea, Southampton'dan genç orta saha oyuncusu Romeo Lavia'yı kadrosuna kattı.

Londra ekibinin bu transfer için Southampton'a 68 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği ileri sürüldü.

Kulüpten transfere ilişkin yapılan açıklamada, "19 yaşındaki oyuncu, Stamford Bridge'de 7 yıllık sözleşme imzaladı ve teknik direktör Mauricio Pochettino'nun kadrosu daha da güçleniyor." ifadeleri yer aldı.



OYNAMAK İÇİN SABIRSIZ

Lavia, Chelsea'ye transferi sonrasında, "Chelsea'ye katılmaktan ve bu heyecan verici projenin bir parçası olmaktan gerçekten çok mutluyum. Harika bir geçmişi olan harika bir futbol kulübü ve başlamak için gerçekten heyecanlıyım." değerlendirmesinde bulundu.

Belçikalı futbolcu, geçen sezon Southampton formasıyla 35 maçta birer gol ve asistlik performans gösterdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Rizeli 8 ay önce Şikayet Et
    bizde olsa bu adamlar 15 20 ye alırlar,Avrupa kulüpkeri.
    Cevapla
  • Levrock 8 ay önce Şikayet Et
    Kac gündür Fener alsin diye yaziyordum, megersem dünya devleri pesindeymis ama yine ayni takimda, bir genc Arjantinli var, onuda Fenere önerebilirim ve 1 tane 17 yasinda Forvet buldum, gelecegin Lewandowskisi, bir kac milyona transferi bitirebilir Fener, hatdaha dün Fenerbahce iletisim üzerinden Email yolladim, iletisimden sorumlu eleman emaili baskana ilet, o cocugu sakin kacirmayin !!
    Cevapla
  • Gerçekten mi 8 ay önce Şikayet Et
    Anası babasıyla çoluğu çocuğuyla bu kadar ilgili değildir
    Cevapla
  • Haha 8 ay önce Şikayet Et
    Allah akıl fikir versin
    Cevapla