Guardiola kötü haberi duyurdu! Kevin De Bruyne...

Manchester City'nin süper yıldızı Kevin De Bruyne'den kötü haber geldi. Pep Guardiola, oyuncusu Kevin De Bruyne'nin sakatlığı hakkında açıklama yaptı.

Guardiola kötü haberi duyurdu! Kevin De Bruyne...
Guardiola kötü haberi duyurdu! Kevin De Bruyne...
GİRİŞ 15.08.2023 18:13 GÜNCELLEME 15.08.2023 18:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Manchester City, Premier Lig'de sezonu Burnley karşısında kazanarak açmıştı. Yıldız oyuncu Kevin De Bruyne mücadelenin henüz 23. dakikasında oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. 

Kevin De Bruyne'nin sakatlığı endişe verici

Teknik direktör Pep Guardiola, oyuncusunun son durumu hakkında açıklama yaptı.

Guardiola açıklamasında, "Kevin de Bruyne'nin sakatlığı ciddi, birkaç ay sahalardan uzak olacak. Alternatiflerimiz var. Yeri doldurulamaz ama yetenekli oyuncularımız var." sözlerini sarfetti. 

2023'ü kapatabilir

İspanyol teknik adamın doğruladığı habere göre City'nin 17 numarasının hamstring ameliyatı olması gerekecek. Bu durumda oyuncunun 2023 yılını kapatabileceği belirtildi. 

Ameliyat konusunda gelecek günlerde karar vereceklerini belirten Guardiola, oyuncusunun 3-4 ay süreyle sahalardan uzak kalacağını açıkladı. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • Mustafa 8 ay önce Şikayet Et
    Turgut reis adam 32 yasinda dinamo gibi kendine gel
    Cevapla
  • Turgut Reis 8 ay önce Şikayet Et
    Alin hemen türkiye ligine, belki 1 yilda üc mac oynar. Hadi kapişin yine FBve BJK ve GS, hadi yarışın kim alacak diye bir emekli çöp daha. Ligi güclendirin biraz. Siz yazmadan ben yazayim : uçak yükseldi İstanbula geliyor, havaalaani dolup taşacak...
    Cevapla