Klopp çok istemişti! Rekoru Chelsea kıracak

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Liverpool'un da kadrosuna katmak istediği Brighton forması giyen Moises Caicedo'yu 115 milyon sterlin karşılığında kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Klopp çok istemişti! Rekoru Chelsea kıracak
Klopp çok istemişti! Rekoru Chelsea kıracak
GİRİŞ 13.08.2023 19:06 GÜNCELLEME 13.08.2023 19:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Brighton forması giyen Moises Caicedo'yu 115 milyon sterlin karşılığında transfer etmeye hazırlanıyor. Chelsea, bu transferi gerçekleştiği takdirde İngiltere transfer rekorunu kıracak.

Liverpool, 21 yaşındaki orta saha için Brighton'la anlaşma sağlamış ancak Caicedo'nun Merseyside ekibine transfer olmamak istememesinin ardından görüşmeler durma noktasına gelmişti.



CHELSEA TRANSFERDE MUTLU SONA YAKIN


Telegraph'ta yer alan haberde kariyerini Chelsea'de sürdürmek isteyen Caicedo'nun transferi için Londra ekibinin Brighton'la 115 milyon sterlin karşılığında anlaşmaya yakın olduğu kaydedildi.

Haberde Caicedo'nun transferinin bu hafta resmiyet kazanmasının beklendiği aktarılırken uzun süreli bir kontrat imzalanacağı belirtildi.

21 yaşındaki Ekvadorlu ön liberonun piyasa değeri 75 milyon euro. Kulübü ile 2027 yılına kadar kontratı bulunan Caicedo, geçen sezon 43 maçta forma giydi ve 1 kez ağları havalandırdı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Nuri er 8 ay önce Şikayet Et
    Arapların dibinde insanlar açlıktan ölüyor onlar boş işlere milyar dolarlar harcıyorlar. Allah bunun hesabını elbet bir gün soracaktır
    Cevapla
  • Uğur 8 ay önce Şikayet Et
    Piyasa değeri 75 milyon Euro, Chealse 120 milyon Sterlin veriyor. Suudlar, Ruslar paraları ingiltereye akıtıyor para lazım güneş batmayan imparatorluk görünümlü kan emici emperyalist maşalarına.
    Cevapla
  • Quaresma 8 ay önce Şikayet Et
    Yazık be kazık adama 100 m veriyolar biz yetenek olan ardayı 20 ye verdik
    Cevapla