Nottingham Forest, gözünü Merih Demiral'a dikti

Atalanta'da yeni sezonda kadroda düşünülmeyen ve transferde adı Fenerbahçe'yle de anılan Merih Demiral, Nottingham Forest'ın radarına takıldı.

Nottingham Forest, gözünü Merih Demiral'a dikti
Nottingham Forest, gözünü Merih Demiral'a dikti
GİRİŞ 08.08.2023 19:26 GÜNCELLEME 08.08.2023 19:28
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İtalya'da Atalanta forması giyen ancak bu sezon kadroda düşünülmeyen milli stoper Merih Demiral'a, İngiltere Premier Lig takımı Nottingham Forest'ın talip olduğu iddia edildi.

Daily Mail'in haberine göre; İngiliz kulübü, Merih Demiral için transfer teklifinde bulundu. Nottingham'ın milli futbolcu için 17 milyon sterlin ödemeye hazır olduğu ve transferin gerçekleşmesi için Merih Demiral'ın da ikna edilmesi gerektiği vurgulandı.



MERİH DEMİRAL'IN GÖNLÜ SERIE A'DA KALMAKTAN YANA


Haberde, 25 yaşındaki stoperin Türkiye'den de teklifler aldığına yer verilirken Merih'in tercihinin Inter'in ilgisi sonrası Seria A'da kalmak olduğu vurgulandı. 

İtalyan ekibi ile 3 yıl daha anlaşması bulunan Merih, 2022 yılında 21 milyon euro bonservis bedeliyle Juventus'tan transfer edildi. Geride kalan sezonda İtalyan takımında 28 maça çıkan başarılı stoper 1 kez fileleri havalandırdı.

Atalanta teknik direktörü Gasperini ile yaşadığı sorun nedeniyle kadroda düşünülmeyen Merih Demiral, Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alıyordu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Kuş Beyinli 8 ay önce Şikayet Et
    Atalanta en az 20 milyon euro bonservis istiyormuş. FB yada BJK alamaz. GS devreye girerse yine alır niye, hemen gizli sponsorlar falan devreye girer en fazla 3 milyon euroya bağlar bu işi :)) Çünkü bu sene transferleri hep böyle oldu mu olmadı mı??
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    türk medyası tarafından şişire şişire patlamak üzere olan bir vaka daha... anlattığınız kadar iyi olsa Real Madrid, Bayern Münih'in vazgeçilmezi olur... Nottingham gibi Avrupa'da 3.sınıf takıma gitmez
    Cevapla
  • 1903 8 ay önce Şikayet Et
    Come to Besiktas my bro.
    Cevapla
  • olay 8 ay önce Şikayet Et
    Fener Yönetimine sesleniyorum galatasaraya trasnferde calim atacagina git livakovicin yaninda petkovici getir inan cok kaliteli futbolcu saglam ve savasci ve teknik yoksa trabzon kapcak
    Cevapla
  • Ayyildizim 8 ay önce Şikayet Et
    Petkovic konusuna %100 katiliyorum. Fenerbahcenin yönetimi transferde becerisiz net.
    Cevapla