O maddenin aktifleşmesine saatler kaldı! Mbappe'nin cebi dolacak

Paris Saint Germain ile yeni sözleşme konusunda sorunlar yaşayan Kylian Mbappe, sadakat bonusu gereği bu gece yarısından dolayı cebini doldurabilir.

GİRİŞ 31.07.2023 16:39 GÜNCELLEME 31.07.2023 16:48
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Fransız devi Paris Saint Germain ile sorunlar yaşayan ve takımdan ayrılacağı iddia edilen Kylian Mbappe, Japonya kampına götürülmemişti. 

PSG, Mbappe'nin sözleşmesini 2025'e kadar yenileme maddesini etkinleştirmek istiyordu. 24 yaşındaki yıldız, bunu kabul etmezken Fransız yıldızın sözleşmesi ile ilgili de ilginç bir bonus maddesi ortaya çıktı.



BUGÜN SATILMAZSA 32 MİLYON EURO ÖDENECEK


Fransız gazeteci Andres Onrubia Ramos'un haberine göre; PSG bu gece yarısına kadar Kylian Mbappe'yi satamazsa oyuncuya 80 milyon Euro'luk sadakat bonusunun yüzde 40'ını (32 Milyon Euro) ödemek zorunda kalacak.

Yıldız futbolcu için herhangi bir transfer görüşmesi içinde olmayan Paris ekibinin, Mbappe'ye bu bonustan dolayı 32 milyon euro ödemesi gerekecek.


JAPONYA'YA GÖTÜRÜLMEDİ

Paris devi, yıldız futbolcuya sadakat bonusunu ödememek için Mbappe'yi Japonya kampına götürmedi ve oyuncudan bonservis kazanmak için başka kulüplerle transfer görüşmelerine başladı.

Ancak olayların farkında olan Mbappe, PSG'nin bu hamlelerine kurnazca karşılık verdi ve hiçbir kulüple anlaşmaya varmadı. 24 yaşındaki süperstar, 2024 yılına kadar PSG'de oynamaya devam edeceğini söyleyerek Fransız ekibini bu konuda çaresiz bırakmayı seçti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Vatandaş 8 ay önce Şikayet Et
    PSG bunu 2yıl as kadroya almasın da görelim
    Cevapla
  • manual 8 ay önce Şikayet Et
    futbol izlemeyi birakin. bu adamlarin mesleginin sizin ekmek yemek icin yaptiginiz mesleklerden farki yok.
    Cevapla
  • Mazınız 8 ay önce Şikayet Et
    Ağzın bal yesin kardeşim
    Cevapla
  • TürkiyeM 8 ay önce Şikayet Et
    çokta umurunda olurdu
    Cevapla
  • Karacoş 8 ay önce Şikayet Et
    Buna bir sezon top oynatmayın bakalım ne olacak
    Cevapla
  • VAR 8 ay önce Şikayet Et
    Mbappe'nin yaşında iken Messi ve Ronaldo dünyayı titretiyorlardı,Messi 17 yaşında başlamıştı bile....eğer bu yaş grubunda karşılaşmış olsalardı ,Mbappe kesinlikle 3.cü veya 4.cü sıraya alınırdı,şimdiki kadar konuşulmazdı ..dolayısıyla Messi ve CR7'ye karşı zerre şansı olamazdı,bunu kendisi de biliyordur ..futbolu bilen anlar ne demek istediğimi !!
    Cevapla
  • Murat 8 ay önce Şikayet Et
    Mbappe idolünün C.Ronaldo olduğunu söyleyecek kadar mütevazi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle