Acun Ilıcalı'dan, Hull City açıklaması! FFP sorunu...

İngiltere Championship ekibi Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı, kulüp olarak Finansal Fair Play (FFP) problemi yaşamadıklarını açıkladı.

GİRİŞ 28.07.2023 12:53 GÜNCELLEME 28.07.2023 14:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, geçtiğimiz yıllarda Süper Lig'de Yeni Malatyaspor forması da giyen Benjamin Tetteh ile yollarını ayırdı.

Kulüp sahibi Acun Ilıcalı, Ganalı golcünün kendi isteğiyle kulüpten ayrıldığını ve bunun kendileri hakkında çıkan Finansal Fair Play sorunu haberleri ile ilgisinin bulunmadığını kaydetti.



"FFP SORUNUMUZ YOK"

Hull Daily Mail'e konuşan Ilıcalı, "Son birkaç gündür taraftarlarımızın Finansal Fair Play konusunda endişelendiklerini duydum. Bir sorunumuz olmadığını söylemek isterim. Tetteh'in ayrılmasının bununla hiçbir ilgisi yok. Kendisini etkileyen bazı sorunlar nedeniyle ayrılmak ve Fransa'ya gitmek istedi. Tetteh için küçük bir miktar para alacağız ama mesele bu değil. Bu transferin gerçekleşmesi için ona desteğimizi gösterdik ve büyük paralar istemedik." ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Sağıcaklı 9 ay önce Şikayet Et
    Nasıl yok ? Yalanmı söylüyor yani ? Dünya öyle basit değil alavere dalavere yaparsan önce UEFA sonra maliye biner tepene
    Cevapla