Kane ile ilgili şaşırtan gerçek! Messi önermiş

Hücum bölgesini güçlendirmek isteyen Bayern Münih, bu doğrultuda Tottenham'ın yıldız forveti Harry Kane'i transfer etmek istiyor. PSG'nin de gündeminde olan Kane ile ilgili Messi detayı ortaya çıktı.

Kane ile ilgili şaşırtan gerçek! Messi önermiş
Kane ile ilgili şaşırtan gerçek! Messi önermiş
GİRİŞ 26.07.2023 15:24 GÜNCELLEME 26.07.2023 15:37

Bayern Münih, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için Tottenham'ın yıldız forveti Harry Kane'i transfer etme konusunda oldukça kararlı.

Alman basınından Kicker'ın sorularını yanıtlayan Bayern Münih Başkanı Herbert Hainer, yeni sezon öncesi transfer çalışmaları kapsamında Harry Kane'i kadroya katmak istediklerini söyledi.



"KANE İLGİ ÇEKİCİ BİR İSİM"

Hainer, Kane transferine ilişkin sorulan soruya verdiği cevapta, "Bundesliga'nın artık çok fazla uluslararası yıldıza sahip olmadığını düşünüyorum. Bayern Münih her zaman Bundesliga'yı daha ilgi çekici hale getirmek için uluslararası yıldızlar bulmaya çalışan kulüptür. Harry Kane de bu doğrultuda ilgi çekici bir isim. İngiltere Milli Takımı'nın kaptanı ve gol krallıkları yaşamış bir oyuncu. Bundesliga için çok iyi olacağına eminim" açıklamalarında bulundu.

Fransa Ligue 1'de geride kalan sezonu şampiyonlukla tamamlayan ve yeni sezona Luis Enrique yönetiminde hazırlanan Paris Saint Germain de Mbappe'nin takımdan ayrılma ihtimaline karşı Kane'i listesinde tutuyor.

MESSİ, PSG'YE ÖNERMİŞ

Ayrıca RMC Sport'ta yer alan habere göre; Paris Saint Germain'den ayrılan ve İnter Miami'ye transfer olan Lionel Messi'den, takımdan ayrılmadan önce kulübün kendisinden belirli konularda tavsiyeler istediği yazıldı.

Arjantinli yıldızın kulübe, Tottenham ve İngiltere kaptanı Kane için teklif yapılmasını ve kadrosuna katmalarını önerdiği ifade edildi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.