Newcastle United'dan 44 milyon Euro'luk transfer

Newcastle United, Leicester City'den Harvey Barnes ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Newcastle United'dan 44 milyon Euro'luk transfer
Newcastle United'dan 44 milyon Euro'luk transfer
GİRİŞ 23.07.2023 18:42 GÜNCELLEME 23.07.2023 18:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United, Leicester City'de forma giyen kanat oyuncusu Harvey Barnes'ı renklerine bağladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Barnes'ın bonservis bedeli konusunda İngiltere temsilcisiyle anlaşmaya varıldığı ve 25 yaşındaki oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

İngiltere basınında yer alan haberlere göre, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Newcastle United, Barnes için 44 milyon avro bonservisi bedeli ödeyecek.

İngiltere Milli Takımı'nda 1 maçta görev alan Barnes, geçen sezon Premier Lig'den düşen Leicester City'de 13 kez ağları sarsarak takımın en golcü oyuncusu olmuştu.

Harvey Barnes; Sandro Tonali ve Yankuba Minteh'in ardından yaz döneminde Newcastle United'ın kadrosuna katılan üçüncü oyuncu oldu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • Hasan 9 ay önce Şikayet Et
    Zaha vardı güçleri yetmedi paraları yok galatasaray kaptı komediye bak ya 3 kuruşluk adamı 10 milyon euroya al transfer çalımı diye eglen bide devlet bu kulüpleri araştırsın vallahi billahi hepsi kapıya kilit vurur
    Cevapla
  • Yusuf 9 ay önce Şikayet Et
    bence değmez o fiyata daha iyi kanatlar var
    Cevapla