Kim Min Jae 5 yıllık imzayı attı! Yeni rota Almanya

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih, daha önce Fenerbahçe forması da giyen Güney Koreli stoper Kim Min-Jae ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Kim Min Jae 5 yıllık imzayı attı! Yeni rota Almanya
Kim Min Jae 5 yıllık imzayı attı! Yeni rota Almanya
GİRİŞ 18.07.2023 20:27 GÜNCELLEME 18.07.2023 20:54
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih, geride bıraktığımız sezonu Napoli'de geçiren Kim Min-Jae ile 5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Min Jae imza sonrasında yaptığı açıklamada, "Bayern her futbolcunun hayalidir. Burada gelişmeye devam edeceğim. Bayern'de mümkün olan tüm kupaları kazanmak istiyorum." dedi.

2022/23 sezonunun başında Trendyol Süper Lig ekibi Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan Min-Jae, İtalyan ekibi ile çıktığı 45 maçta 2 gol ve 2 asist kaydetti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • GökHan 9 ay önce Şikayet Et
    Maloski fb de satsrken güzel kar etti siz kendineze bakın
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    banko oynar
    Cevapla
  • Arnavut 9 ay önce Şikayet Et
    Kadroya giremez oynadığı maçlar da ise çok hata yapar
    Cevapla
  • TABİ 9 ay önce Şikayet Et
    Tabi tabi....
    Cevapla
  • FENERBAHÇE li AKİF 9 ay önce Şikayet Et
    Yok canım Bayern almamıştır, ,Ali Koç cebinden para vermiştir, ,hülle yapmıştır, ,haydi başlayın gese li ve tese li ezikler sallamaya...
    Cevapla
  • Vay bee min 9 ay önce Şikayet Et
    Bayern bundan en az 100-150 milyon kazanır adamlar işi biliyor lavandowskiden 350 milyon avro kazanmıştı bu nin denen futbolcu yanındaki desteklerle takım oyununda Bayern’de güzel işler yapar birde napolinin santraforunu aldılar vallahi bu sene bütün kupaları yine kapar ahanda şıraya yazıyorum duyan duymayana söylesin arkadaş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle