Arda Güler'e Carlo Ancelotti koruması!

Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in teknik direktör Carlo Ancelotti ile yaptığı görüşmelerin detayları ortaya çıktı.

Arda Güler'e Carlo Ancelotti koruması!
Arda Güler'e Carlo Ancelotti koruması!
GİRİŞ 10.07.2023 12:44 GÜNCELLEME 10.07.2023 12:44
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ezeli rakibi Barcelona'yı devre dışı bırakıp Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'i renklerine bağlayan Real Madrid'in transfer zaferinde Teknik Direktör Carlo Ancelotti de büyük pay sahibi oldu.

İspanyol basınının ünlü gazetelerinden Marca'nın Spor Müdür Yardımcısı Carlos Carpio, Teknik Direktör Carlo Ancelotti'nin, takımın Şef Scout'u Juni Calafat'ın hem sağ kanat hem on numarada oynayabilen Arda'nın analiz videosunu izlettikten sonra çok etkilendiğini ve 18'lik yıldız futbolcuyu planına ikna ettiğini yazdı.

"RAKİBİN BRAHİM DIAZ OLACAK"

Carpio'nun haberinde, "Carlo Ancelotti, oynamak için iştahlı olan genç yıldız Arda Güler'e garanti vermekte tereddüt etmedi. Carlo Ancelotti, yeteneği açıkça gördü ve çok etkilendi. Telefonda Arda'yı kadroda görmek istediğine ikna etti ve onu orta sahada yaşlı kurtlarla rekabetin içine sokmayacağını söyledi. Asensio'nun rolünü vereceğini ve belki Brahim Diaz ile rekabet edeceğini ifade etti. Real Madrid, diğer takımlardan daha büyük vaatler ile genç Arda Güler'i kadrosuna almış oldu.

REAL MADRID'İ SEÇERKEN EMİNDİ

Barcelona, Borussia Dortmund, Milan, Ajax, Sevilla ve Paris Saint Germain de Arda'ya bir teklifte bulundu. Ancak Arda Güler, Real Madrid'in kendisine A Takım'da yer vermeye istekli olduğunu görünce kararını şüphe duymadan verdi" ifadeleri yer aldı.

Real Madrid'e 6 yıllık imza atan Arda, sezon başına yaklaşık 3.2 milyon euro ücret kazanacak. Devre arasına kadar kiralık gönderilme durumu yok. Ancak beklentiler karşılanmazsa kış transfer döneminde Bayer Leverkusen yolu gözükebilir.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • HakemVurdu 9 ay önce Şikayet Et
    Hızlı ve güçlü olacaksın alex biraz hızlı olsa Real'de oynardı
    Cevapla
  • Paşabey 9 ay önce Şikayet Et
    Bu kadar beğenilen çocuk inşallah bekleneni vermeye başlayınca ücretini hakkettiği kadar alır. Mbappe mesela kaç yaşında, aldığı paranın ötesinde promosyonlar bile bu çocuktan kat kat fazla.
    Cevapla
  • bırak bu işleri 9 ay önce Şikayet Et
    asıl her şey şimdi başlıyor, göster kendini efsane ol
    Cevapla
  • Barbar 9 ay önce Şikayet Et
    Bu işler garantiyle falan olmaz, iyi olan formayı kapar.
    Cevapla
  • Yerli 9 ay önce Şikayet Et
    Yolun açık olsun, seninle gurur duyuyoruz.
    Cevapla