Kriz sürüyor! Futbolcular, Mbappe'yi şikayet etti

Paris Saint Germain'de, Kylian Mbappe'nin verdiği bir röportajda kulübe ve takıma yönelik sözlerinden dolayı 6 futbolcu şikayetçi oldu..

GİRİŞ 09.07.2023 15:31 GÜNCELLEME 09.07.2023 15:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fransa Ligue 1'de geride kalan sezonu şampiyonlukla tamamlayan ve yeni sezona Luis Enrique yönetiminde hazırlanan Paris Saint Germain'de Kylian Mbappe krizi sürüyor.

Fransız yıldız France Football'a yaptığı açıklamalarda kulübün futbolculara bireysel gelişimde yardımcı olmadığını ve Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısızlıkla ilgili artık bir sınıra ulaşıldığını söylemişti.

Avrupa futbolunun 1 numaralı organizasyonda istenilen sonuçların elde edilememesindeki sebeplerin takımı oluşturanlar tarafından açıklanması gerektiğini söyleyen Mbappe, futbolcuların ellerinden geleni yaptığını söyledi.

Mbappe'nin yapmış olduğu açıklamaların ardından sosyal medya üzerinden bazı taraftarlar eleştirilerde bulunurken mevcut durumdan futbolcuların da rahatsız olduğu belirtildi.



ŞİKAYET ETTİLER

Athletic'te yer alan haberde 6 futbolcunun Mbappe'nin açıklamalarıyla ilgili kulübün başkanı Nasser Al-Khelaifi'ye şikayette bulunduğu aktarıldı.

Paris Saint Germain'le kontratı gelecek yaz sona erecek Kylian Mbappe'ye Real Madrid'in ilgisi sürüyor.

Real Madrid'in gelecek yaz için Mbappe'yle anlaşmaya vardığı iddia edilirken Paris Saint Germain'in bu durumdan rahatsız olduğu ve Fransız yıldıza 3 sayfalık bir mektup göndererek kulübe zarar verdiği belirtilmişti.



BAŞKAN REST ÇEKMİŞTİ

Luis Enrique'nin imza töreninde Mbappe'nin transfer durumu ve geleceğine ilişkin konuşan Nasser Al Khelaifi, "Dünyanın en iyi oyuncusu takımdan bedava ayrılamaz. Gitmek istediğini gördüğümde şok oldum. Onun kalmasını istiyoruz. 2 hafta içinde karar vermek zorunda, 2 haftayı geçemez. Kimse kulüpten büyük değil." ifadelerini kullanmıştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Faruk 9 ay önce Şikayet Et
    Sonradan görme nolcak
    Cevapla
  • Türkiye 9 ay önce Şikayet Et
    Gördü ya sen ona bak aptal Geri zeka seni
    Cevapla