Çağlar Söyüncü, Atletico Madrid'de ilk antrenmanına çıktı

İspanyol devi Atletico Madrid'e imza atan Çağlar Söyüncü, yeni takımıyla ilk idmanına çıktı. Yıldız savunmacı fit görüntüsüyle dikkat çekti.

Çağlar Söyüncü, Atletico Madrid'de ilk antrenmanına çıktı
Çağlar Söyüncü, Atletico Madrid'de ilk antrenmanına çıktı
GİRİŞ 08.07.2023 20:47 GÜNCELLEME 08.07.2023 20:47

La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'e transfer olan Çağlar Söyüncü, Leicester City'de yedek kaldığı sezonun ardından İspanyol devinde kendisini bulmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde 4 yıllık imzayı atan Söyüncü, sabah antrenmanında takımla çalışarak yeni takımına 'merhaba' dedi.

27 yaşındaki oyuncu basın toplantısında şu ifadeleri kullanmıştı.

"Atletico Madrid'e geldiğim için çok mutlu ve gururluyum. Burada olmak bana kendimi daha da önemli hissettiriyor. Bu kulübün bir parçası olmak benim için çok önemli. Evet bir sakatlığım oldu ama çok hızlı bir şekilde toparladım. Şu anda hiçbir sorun yok. Kendimi tamamen hazır hissediyorum. Arda Turan buradayken Türkiye'nin 4'te 3'ü Atletico Madridliydi. Ben o zaman daha küçüktüm. Benim için Arda Turan ile aynı takımda oynamak bir şans. Bana Atletico'nun çok büyük bir aile olduğunu söyledi ve ben de geldiğimden beri bu hissi taşıyorum." 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.