Erol Bulut'tan Cardiff City'e tanıdık transfer

İngiltere 2’nci Lig (Championship) ekiplerinden Erol Bulut’un teknik direktörlüğünü yaptığı Cardiff City, Demir Grup Sivasspor’dan ayrılan Dimitrios Goutas’ı kadrosuna kattı.

Erol Bulut'tan Cardiff City'e tanıdık transfer
Erol Bulut'tan Cardiff City'e tanıdık transfer
GİRİŞ 05.07.2023 13:34 GÜNCELLEME 05.07.2023 13:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cardiff City kulübünün internet sitesinden yapılan açıklamada Yunan savunma oyuncusuyla 2 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi. Transferinin ardından açıklamalarda bulunan Goutas, "Burada olduğum için çok heyecanlıyım. Hedeflerimize ulaşmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım" şeklinde konuştu.

Cardiff City Teknik Direktörü Erol Bulut ise Goutas’ın çok tecrübeli bir futlbolcu olduğunu aktararak, "Olympiakos ve Yunanistan A Milli Takımı’nda oynadı ve Sivasspor ile Türkiye'de iki iyi sezon geçirdi. Oyun tarzımıza çok faydalı olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • MkaraSS 9 ay önce Şikayet Et
    La bu erolda be yunan hayranlığı varmış y onlarsız yapamıyor her gittiği yere en az bir tane yunan alıyor
    Cevapla
  • Ömer 9 ay önce Şikayet Et
    Çok ağır ama yine de erol hoca daha iyisini bilir
    Cevapla