Aleksandar Kolarov'un Morutan aşkı!

Olimpiu Morutan'ın kiralık olarak forma giydiği Pisa'da sportif direktörlük görevine getirilen eski futbolcu Aleksandar Kolarov, bonservisi Galatasaray'da bulunan Rumen oyuncunun takımda kalmasını istiyor.

Aleksandar Kolarov'un Morutan aşkı!
Aleksandar Kolarov'un Morutan aşkı!
GİRİŞ 30.06.2023 00:40 GÜNCELLEME 30.06.2023 00:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bonservisi Galatasaray'da bulunan ve geçtiğimiz sezonu İtalya Serie B (2. Lig) takımı Pisa'da kiralık olarak geçiren Olimpiu Morutan'ın sarı kırmızılı kulüpteki geleceği belirsizliğini korurken, futbolcunun menajeri Giovanni Becali'den önemli bir açıklama geldi.

KOLAROV, MORUTAN'I İSTİYOR

Rumen basınından Digi Sport'a konuşan Becali, Pisa'da Claudio Chiellini'nin yerine sportif direktörlük görevine getirilen eski futbolcu Aleksandar Kolarov ile Morutan hakkında bir görüşme gerçekleştirdiğini açıkladı. Rumen menajer, "Kolarov bana Morutan'ın kalmasından memnun olacağını söyledi." diyerek 24 yaşındaki oyuncunun İtalyan takımında kalma ihtimalinin belirdiğininin sinyallerini verdi.

36 MAÇTA 6 GOL, 8 ASİST

Olimpiu Morutan geride kalan sezonda 36 kez formasını giydiği Pisa'da 6 gol atarken, 8 kez de asist yaptı.

KAYNAK: NTV SPOR
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Hakan 9 ay önce Şikayet Et
    Banyo dolapları varmı usta
    Cevapla
  • nitekim 9 ay önce Şikayet Et
    kalsaydı belki boey gibi bir patlama yapabilirdi boş çocuk değil birşeyler var
    Cevapla