Kim Min Jae 5 yıllık imzaya çok yakın! Alacağı maaş dikkat çekti

İtalya Serie A'nın son şampiyonu Napoli'de forma giyen Kim Min-Jae, adım adım Almanya Bundesliga ekibi Bayern Münih'e transfer oluyor.

GİRİŞ 29.06.2023 14:07 GÜNCELLEME 29.06.2023 15:22
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İtalya Serie A'nın son şampiyonu Napoli'de forma giyen Kim Min-Jae, adım adım Almanya Bundesliga ekibi Bayern Münih'e transfer oluyor. 

Fabrizio Romano'nun haberine göre Bayern Münih, Güney Koreli savunmacıya beş yıllık kontrat teklifini iletti. 



Serbest kalma bedeli ödenecek

Haberde, Kim Min-Jae'nin de bu teklifi kabul ettiği iddia edildi. Bayern Münih'in transfer bedeli olarak ise oyuncunun Napoli ile bulunan sözleşmesindeki serbest kalma olan 45 milyon Euro'yu ödeyeceği belirtildi. 
Dev ücret

Alacağı maaş ilgi çekti

Alman basınında yer alan haberlerde ise Bayern Münih'in Kim Min-Jae'ye yıllık 17 milyon Euro ödeme yapacağı öne sürüldü.

2022/23 sezonunun başında Fenerbahçe'den 18 milyon Euro karşılığında Napoli'ye transfer olan Min-Jae, İtalyan takımı ile çıktığı 45 karşılaşmada 2 gol ve 2 asistlik katkı sağlamıştı. Burada gösterdiği başarılı performans ile dikkat çeken Güney Koreli stoper, birçok Avrupa devini peşine takmıştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Levrock 9 ay önce Şikayet Et
    Cok enteresan bir kariyer, iki yil icinde nereden nereye geldi, saygi duydum. Ona duydugum sayginin 10 da birini ülkemizde kendine Fenerbahce düsmanligini hoby edinmis uzman yaratiklara duymuyorum. Bunlarin Türk olmadigingan eminim, Türk dedigin Mert ve saygili olur
    Cevapla
  • Uzman 9 ay önce Şikayet Et
    Bu paranın 10 biri bile etmez boş topçu
    Cevapla
  • asıl yorum 9 ay önce Şikayet Et
    Adam proje ve serbest kalma maddesini menajeri dikta ediyor. Bak napolide bırakmak istemiyor ama 45 ödeyene gidecek mecbur?!
    Cevapla
  • byx68 9 ay önce Şikayet Et
    Avrupa kupalarinda boy gösteremedigimizden dolayi elimizdeki yildiz adaylarini bedavaya veriyoru maglesef. o sene Fener avrupada biraz istikrarli olsaydi bu oyuncuyu 30-35 den asagi vermezdi.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    dünyanın en iyisi. yerini doldurmak çok zor. 17 milyon brüt. net 9 milyon. çok iyi para. kesinlikle hak ediyor
    Cevapla