Resmi açıklama geldi! Pirlo'dan 2 yıllık imza

Fatih Karagümrük'te başarılı bir sezon geçiren Andrea Pirlo'nun yeni takımı belli oldu. Andrea Pirlo ülkesine geri döndü.

Resmi açıklama geldi! Pirlo'dan 2 yıllık imza
Resmi açıklama geldi! Pirlo'dan 2 yıllık imza
GİRİŞ 27.06.2023 19:54 GÜNCELLEME 27.06.2023 21:01
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İtalya İkinci Futbol Ligi (Serie B) takımlarından Sampdoria, teknik direktörlüğe İtalyan çalıştırıcı Andrea Pirlo'yu getirdi.

2022-2023 sezonunda mücadele ettiği Birinci Futbol Ligi Serie A'da tutunamayarak Serie B'ye düşen Sampdoria, yeni sezon öncesi yeni teknik direktörünü buldu.

Sampdoria kulübü yaptığı yazılı açıklamada, takımın teknik direktörlüğüne Andrea Pirlo'nun getirildiği ve 44 yaşındaki çalıştırıcıyla 2 yıllık anlaşma imzalandığı bildirildi.

Pirlo, son olarak geçen sezon Türkiye'de VavaCars Fatih Karagümrük'ü çalıştırmıştı.

Andrea Pirlo, Türkiye'ye gelmeden önce futbolculuk döneminde formasını giydiği Juventus'un teknik direktörlüğünü yapmış ve bu sürede 1 İtalya Kupası, 1 de İtalya Süper Kupası kazanma başarısı göstermişti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 9
  • 1453 fetih 10 ay önce Şikayet Et
    gidecekti
    Cevapla
  • Osman45 10 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahceye gelse iyi olurdu
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Karagümrük böyle yetenekli bir antrenörü dahi tutamadı. Başkan, takımı yap boz tahtasına çevirdi bu kadar antrenör kıyımı ve futbolcu değişikliği ile başarı gelmez.
    Cevapla
  • Şerafettin 10 ay önce Şikayet Et
    Misafir haberi okumadan yorum yazmışsın önce bir oku
    Cevapla
  • Levrock 10 ay önce Şikayet Et
    Fener almaliydi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle