Orkun Kökçü Portekiz yolcusu! 30 milyon euro gözden çıkarıldı

Hollanda'da Feyenoord ile şampiyonluk yaşayan ve ortaya koyduğu futbolla dikkat çeken milli yıldız Orkun Kökçü'ye Benfica talip oldu. Orkun Kökçü için Feyenoord ile anlaşma sağlandığı ileri sürüldü.

Orkun Kökçü Portekiz yolcusu! 30 milyon euro gözden çıkarıldı
Orkun Kökçü Portekiz yolcusu! 30 milyon euro gözden çıkarıldı
GİRİŞ 09.06.2023 23:44 GÜNCELLEME 09.06.2023 23:49
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Hollanda Eredivisie'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Feyenoord'un takım kaptanı Orkun Kökçü'nün yeni adresi Portekiz olacak gibi duruyor.



KESENİN AĞZI AÇILACAK

Hollanda basınından De Telegraaf'ın haberine göre; Potekiz devi Benfica, 22 yaşındaki yıldız futbolcu için kulübü Feyenoord ile 30 milyon euro artı sonraki satıştan pay karşılığında anlaşma sağladı.

Haberde, Benfica yöneticilerinin transferi tamamlamak için Hollanda'da bulunduğu ve kısa süre içinde resmi imzaları atmak istediği aktarıldı.



120 MİLYON EUROLUK SERBEST KALMA BEDELİ

Ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun da doğruladığı transfer haberinde anlaşma şartları dikkat çekti. Genç yıldız ile 5 yıllık bir sözleşme imzalamak isteyen Portekiz ekibi, oyuncunun sözleşmesine sonraki satıştan Feyenoord'a verilmek üzere %20 pay koymak isterken Orkun'un serbest kalma bedelini de 120 milyon euro olarak düşünüyor.

Geçtiğimiz sezon Feyenoord ile 46 resmi maçta forma giyen ve oyunuyla dikkatleri üzerine çeken Orkun Kökçü, bu maçlarda 12 gol 5 asist üreterek 17 gole direkt etki etti. Kulübü ile 30 Haziran 2025 yılına kadar kontratı bulunan milli futbolcunun güncel piyasa değeri 30 milyon euro olarak gösteriliyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Milli 10 ay önce Şikayet Et
    Milli takıma gelen oyuncuların hepsi öz veri ile oynuyor. Ama bazıları kendi tuttuğu takımın oyuncusunu göklere çıkarıyor öteki oyuncakları kötülüyor yazın
    Cevapla
  • önce vatan 10 ay önce Şikayet Et
    Adam gibi adam burda komsum oyle uzaktan atmak kolay delikanli muslim milliyetci daha sayayim mi
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Senden 100 kat fazladır ondaki ruh.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Futboldan anlamadığın bu yorumundan belli. Sanki milli takımda üst düzey futbolcular varda ayak uyduramıyo.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Milli takımı maça gelince durulur merak etmeyin. Bunlarda milli ruh sıfır. Milli macta gezinir durur.
    Cevapla
  • Fatih 10 ay önce Şikayet Et
    Sen bu ülke için ne fayda getirdin merak ediyorum. Ne ürettin, vergini tam verdin mi? Başkalarına bu eleştiriyi yapma hakkına sahip misin?
    Cevapla
  • Selim 10 ay önce Şikayet Et
    Takım balon hocası vasatsa adamın suçu ne ? Ona bakarsan Hakan İnter’de daha iyi oynuyor. Sebebi de İnter takımının kalitesi. Bir takım bütün olarak iyi olursa iyi futbolcu kendini daha iyi gösterir yoksa kaliteli olsan bile tek başına yetemezsin
    Cevapla
  • Nail 10 ay önce Şikayet Et
    Tanımadığın insanlar hakkında yorum yapma sizin gibilerde var bu önargı ana gurbetteki insanların vatan de gidi senden büyüktür
    Cevapla
  • Murat 10 ay önce Şikayet Et
    Gerçekten aciz bir yorum. Adam vatanı ve dini için elinden geleni yapıyor ve takım arkadaşları hatta Hollanda bile bunu böyle biliyor. Ezbere sallamadan önce biraz saygı lütfen...
    Cevapla
  • Alamet-i Fârika 10 ay önce Şikayet Et
    İşte nifak tam olarak böyle bir kötü haslettir... Bilmeden tanımadan anlamadan sırf önyargılarına ve karalama çabalarına uygun olarak atarsın da atarsın... Yazık ki oltaya gelip kananlar da olur ...
    Cevapla
  • Hüseyin35 10 ay önce Şikayet Et
    Belli ki bilgin olmadan fikrin var. Hadi sen işkembe-i kübradan sallayan birisin anladık da şu beğenen 4 kişi neyi beğenmiş? Kul Kula kurban olmaz ama sen Orkun'nun içindeki vatan ve millet sevgisine ve ruhuna kurban ol. Öyle bayramı falan da bekleme şu saatte kurban ol.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle