Vitor Pereira'nın yeni durağı şaşırtacak

Flamengo'dan ayrıldıktan sonra herhangi bir kulüpte görev almayan Vitor Pereira, Dubai ekipleri Al Wasl ve Shabab Al Ahli ile görüşüyor.

Vitor Pereira'nın yeni durağı şaşırtacak
Vitor Pereira'nın yeni durağı şaşırtacak
GİRİŞ 07.06.2023 19:07 GÜNCELLEME 07.06.2023 19:07

Ülkemizde iki farklı dönemde Fenerbahçe'yi de çalıştırmış Brezilya ekiplerinden Flamengo'daki görevinden nisan ayında ayrılan Vitor Pereira'nın, yeni takımı netlik kazanıyor.

A Bola'da yer alan habere göre, Portekizli teknik adamın Dubai ekipleri Al Wasl ve Shababa Al Ahli ile görüşme halinde olduğu aktarıldı.

Haberde, BAE'de sezonu şampiyon Shabab Al Ahli'nin 10 puan gerisinde 4. sırada tamamlayan Al Wasl'da sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan İspanyol teknik adam Juan Antonio Pizzi ile yolların ayrılmasının beklendiği aktarıldı.

Suudi Arabistan'dan Al Hilal'in de, daha önce Arabistan'da Al Ahli'de görev yapan Pereira için bir olasılık olduğu kaydedildi. 54 yaşındaki teknik adamın, yeni takımının kısa süre içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.