Leicester City'de 7 oyuncu ile yollar ayrıldı

İngiltere Championship ekiplerinden Leicester City, sezon sonunda yollarını ayırdığı 7 oyuncuyu duyurdu.

Leicester City'de 7 oyuncu ile yollar ayrıldı
Leicester City'de 7 oyuncu ile yollar ayrıldı
GİRİŞ 06.06.2023 00:12 GÜNCELLEME 06.06.2023 00:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İngiltere'de küme düşen Leicester City, sezon sonunda yollarını ayırdığı 7 oyuncuyu duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, sözleşmeleri sona eren Çağlar Söyüncü, Youri Tielemans, Daniel Amartey, Nampalys Mendy, Ryan Bertrand, Ayoze Perez ve Tete ile kontrat yenilenmeyeceği belirtildi.

Bu sezon Premier Lig'den küme düşen İngiltere temsilcisinde Hamza Choudhury'nun kontratındaki bir yıllık uzatma maddesinin kullanıldığı, kaptan Jonny Evans ile sözleşme yenilemek için görüşmeler yapılacağı ifade edildi.

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımı Atletico Madrid'in teknik direktörü Diego Simeone, Çağlar Söyüncü ile transferi konusunda anlaşmaya vardıklarını duyurmuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • EKO 9 ay önce Şikayet Et
    Küme düşen kadroya bakar mısınız? Küme düşen takımın oyuncusu İspanya da kafaya oynayan takıma transfer oluyor. İngiltere ligi ve diğerleri diyorlar ya... Gerçekten doğru.
    Cevapla