Karim Benzema golle veda etti

La Liga'da Real Madrid sahasında oynadığı maçta Athletic Bilbao ile 1-1 berabere kaldı. Yıldız oyuncu Karim Benzema, Real Madrid'e golle veda etti.

Karim Benzema golle veda etti
Karim Benzema golle veda etti
GİRİŞ 04.06.2023 23:12 GÜNCELLEME 05.06.2023 00:48
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İspanya 1. Futbol Ligi'nde 2022-2023 sezonunun son haftasında Real Madrid sahasında oynadığı maçta Athletic Bilbao ile 1-1 berabere kaldı. Yıldız oyuncu Karim Benzema, Real Madrid'e golle veda etti

Her iki takımın da ligde herhangi bir iddiası olmadığı maçta, 14 sezon formasını giydiği Real Madrid'e veda eden Fransız futbolcu Karim Benzema ön plana çıkan isim oldu.

Real Madrid'de ilk 11'de sahaya çıkan Benzema, karşılaşmanın 72. dakikasında penaltıdan takımının beraberlik golünü attıktan sonra 74. dakikada oyundan alınarak yerini Luka Modric'e bıraktı.

Santiago Bernabeu Stadı'ndaki Real Madridli taraftarlarca uzun süre alkışlanan Benzema'yı takım arkadaşları ve teknik direktör Carlo Ancelotti de kutladı.

Benzema, 14 sezonda 25 kupa kazandırdığı Real Madrid'de bu sezon toplam 19 gol atarken, gol krallığı yarışında Robert Lewandowski'nin (23 gol, Barcelona) ardından ikinci oldu.

Eflatun beyazlılarda Benzema'nın dışında takımdan ayrılan Marco Asensio da son kez oynadı.

Karşılaşmada Athletic Bilbao'nun golünü 49. dakikada Oihan Sancet attı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Fbas 10 ay önce Şikayet Et
    Fener al şunu
    Cevapla
  • Vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    2 tane maganda takım yakacık dan kardeş ce eğlenmiş diye ben ne sevineceğim keşke şu futbol yasaklansa da kardeş kardeşe düşmese artık
    Cevapla
  • Derbi 10 ay önce Şikayet Et
    Ezeli rekabet, ebedi dostluk
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Maaşallah,medeniyet İnsanı güzelleştirir
    Cevapla
  • Kerem Oktay 10 ay önce Şikayet Et
    olması gereken dostluklar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle