PSG'den Messi için resmi açıklama geldi!

Fransız ekibi Paris Saint-Germain, Arjantinli futbolcu Lionel Messi'nin takımdan ayrıldığını açıklayarak, verdiği emekler için teşekkür etti.

PSG'den Messi için resmi açıklama geldi!
PSG'den Messi için resmi açıklama geldi!
GİRİŞ 03.06.2023 20:24 GÜNCELLEME 03.06.2023 20:58
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Paris Saint-Germain'de yıldız futbolcu Lionel Messi dönemi sona erdi. PSG Teknik Direktörü Christophe Galtier, hafta içi yaptığı basın toplantısında, Messi'nin sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklamıştı. Fransız ekibi de resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda, Messi'nin takımdan ayrıldığını duyurdu. PSG Başkanı Nasser Al Khelaifi, Arjantinli futbolcunun Paris'te geçirdiği iki sezon için Lionel Messi'ye teşekkür etti.

35 yaşındaki futbolcu, Paris Saint-Germain ile iki sezonda toplam 74 maça çıktı. Arjantinli yıldız, bu müsabakalarda 32 gol, 35 asistlik performans sergiledi. Messi, Fransız temsilcisinde iki kez Ligue 1, bir kez de Fransa Süper Kupası şampiyonlukları yaşadı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • ahmat cocuk 10 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçe 2. Lik de 1. Olduğundan 2 olur diye düşünüyorum
    Cevapla
  • refik 10 ay önce Şikayet Et
    icardi giderse anca boşluğunu messi doldurur
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Bence fener alır
    Cevapla
  • 1907 10 ay önce Şikayet Et
    Uefa kupasını alırız o halde...ama nerde o günler :(((
    Cevapla