41'lik Ibrahimovic'in futbolu bırakmaya niyeti yok! Açıklama yaptı

İtalya Serie A ekiplerinden Milan'da forma giyen 41 yaşındaki dünyaca ünlü yıldız Zlatan Ibrahimovic 1 yıl daha futbola devam etmek istiyor.

41'lik Ibrahimovic'in futbolu bırakmaya niyeti yok! Açıklama yaptı
41'lik Ibrahimovic'in futbolu bırakmaya niyeti yok! Açıklama yaptı
GİRİŞ 02.06.2023 23:33 GÜNCELLEME 02.06.2023 23:33
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan İsveçli golcü Zlatan İbrahimovic, bu sezon sakatlıklardan dolayı sadece 4 maçta forma giydi. Buna karşın İsveçli golcünün futbolu bırakmaya niyeti yok.

Ibrahimovic, La Gazzetta dello Sport'a yaptığı açıklamada; "Vazgeçecek biri değilim. Ama yaptığınız işte de neşe olmalı, futbol oynarken huzur bulmaktan kendimi alamıyorum. Sanırım hala verecek bir şeyim var. Bırakmayı düşünmek mi? Hiç sanmıyorum. Oynamaya devam etmek istiyorum. Kafam çok güçlü, her döndüğümde kendimi Süpermen gibi hissediyorum ama dengeye sahip olmalıyım." ifadelerini kullandı.

EURO 2024 HAYALİ

Henüz Milan ile bir anlaşması olmadığını İtalyan ekibiyle boş bir kağıda imza atabileceğini de vurgulayan Ibrahimovic ile bir başka Serie A takımı Monza ilgileniyor.

41 yaşındaki yıldızın hedefinin, sakatlığını tamamen atlattıktan sonra 1 sezon daha futbol oynamaya devam edip gelecek yaz oynanacak Euro 2024 Avrupa Şampiyonası'nda ülkesi İsveç adına forma giymek olduğu da belirtiliyor.

Zlatan Ibrahimovic, Milan ile 2.döneminde toplam 37 gol atarken geçen sezon 11 sezon ardıdan Serie A şampiyonluğuna ulaşmıştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Kul insan 9 ay önce Şikayet Et
    Futbol dünyada görünüşte spor sağlıklı ise haramlar günahlar ticaretinin neden reklamını yaparlar. Futbol da büyük şeytanlıklar dönüyor
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    bizim genç futbolcular örnek alsınlar
    Cevapla
  • MuhammedAli 9 ay önce Şikayet Et
    suphi kardeşim sallama adam aylardir sakat oynamiyor bile
    Cevapla
  • Suphi 9 ay önce Şikayet Et
    41 yaş 37 gol milanda
    Cevapla