Resmen duyuruldu! Milli futbolcu Atletico Madrid'de!

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün transferini resmen duyurdu.

GİRİŞ 02.06.2023 12:54 GÜNCELLEME 02.06.2023 14:15
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, Leicester City ile sözleşmesi biten milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün transferini resmen duyurdu.

Arjantinli çalıştırıcı yaptığı açıklama, "Çağlar Söyüncü, gelecek sezon aramıza katılacak. Savunmamıza güç katacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Bu hafta sonu sona erecek La Liga sezonunun ardından Atletico Madrid, 27 yaşındaki milli futbolcu ile 4 yıllık anlaşmaya vardığını duyuracak.

Çağlar Söyüncü, kariyerine Menemen Belediye altyapısında başladı. Sırasıyla Bucaspor, Aliağa FK, Altınordu, Freiburg ve Leicester City formaları giydi. 2018'den bu yana İngiliz ekibinin kadrosunda yer alan Çağlar'ın sözleşmesi bu yaz bitiyor. Defans hattında görev yapan milli futbolcu, ağırlıklı olarak sağ ayağını kullanıyor. 27 yaşındaki deneyimli defansın güncel piyasa değeri ise 15 milyon euro...

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 28
  • Kara 9 ay önce Şikayet Et
    Bizde yabancı Hayranlığı var Elin Adamı Elindeki kötü Futbolcuyu öve öve Başka ülkelere satar sırf ülkesine Doguz Girsin diye bizimkiler iyi Futbolcuyu yerden yere vurur biraz milli olun yahu
    Cevapla
  • Kul insan 9 ay önce Şikayet Et
    Milli takımı tutuyorum. Seven sevmeyi öğrenir. Sevmeyi öğrenen gerçek baki Sevgiyi bulur. Gerçek Sevgiyi bulan ne etsin geçici dünya sevgisini alır ahiret sevgisini.
    Cevapla
  • Usta 9 ay önce Şikayet Et
    Çok fazla abartilmis oyuncu. Çok turk oyuncu Cook abartılmış. Bi kupa ve ya şampiyon o kadar. Ama Championslig ve ya uefa lig kazanan yok. Euvrupa ve ya dünya şampiyon olan yok. Ama neymiş ? Yok bunlar hepsi çöp! Oyuncu denen ibrahimovic, gündoğan, gomez, Ronaldo ve diğer. Bunlar yillardir başarı futbolcu
    Cevapla
  • Selim 9 ay önce Şikayet Et
    Şampiyonlar ligini eğer Hakanlı İnter alırsa ne diyeceksin ? Başarı sadece bunlarla mı oluyor ayrıca ? Adam Avrupa devlerinden Atletico Madrid’e transfer olmuş bu kalkmış ne anlatıyor ya. Senin ne başarın var bu hayatta? Başkalarının başarısını eleştirenler genelde bu hayatta bir şey başaramayan insanlar da
    Cevapla
  • murat 9 ay önce Şikayet Et
    Daha iki kelimeyi bir araya getirememişsin adama "çöp" diyorsun. Hadi ordan...
    Cevapla
  • Ben Kemal 9 ay önce Şikayet Et
    en iyi kulübe gitmiş ordan da real madrid
    Cevapla
  • Levrock 9 ay önce Şikayet Et
    Transfermarkt cocugun degerini 45 milyondan 15 milyona düsürdü, kontrat uzatmadi diye oynamadi, tipik Türk düsmani sayfasi. Sahibi zaten Axel Springer Verlag, Almanyanin en büyük siyonist medya olusumu.
    Cevapla
  • Üzeyir kalaylı 9 ay önce Şikayet Et
    Son yıllarda düşüşteydi pek 45 milyonluk oyuncu değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle