İtalyan basını duyurdu! F.Bahçe ile G.Saray karşı karşıya

Fenerbahçe ile Galatasaray, Sassuolo'da forma giyen Mert Müldür için harekete geçti. İtalyan basını, iki kulübün de Serie A ekibiyle temasa geçtiğinin altını çizdi.

GİRİŞ 30.05.2023 09:43 GÜNCELLEME 30.05.2023 09:56
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ligde son haftalara girilirken, şampiyonluğun iki adayı Fenerbahçe ile Galatasaray, yeni sezonun transfer çalışmalarına da şimdiden başladı. Ancak iki ezeli rakip, geçmiş dönemde olduğu gibi yine bir transferde karşı karşıya geldi. O isim ise Sassuolo'da forma giyen milli futbolcu Mert Müldür... İtalyan basını, hem Fenerbahçe hem de Galatasaray'ın 24 yaşındaki sağ bek için Serie A temsilcisine teklifte bulunduğunu duyurdu. Haberlerde şu ifadelere yer verildi: "İki Türk devi bu kez saha dışında karşı karşıya geldi ve Mert Müldür için mücadeleye başladı.

REKABET SASSUOLO'YA YARAR

Türk sağ bek, 2019-20'den bu yana Sassuolo için oynuyor ama bu sezon pek görev yapamadı. Buna rağmen bu yana Sassuolo için oynuyor ama bu sezon pek görev yapamadı. Buna rağmen bu yana Sassuolo için oynuyor ama bu sezon pek görev yapamadı. Buna rağmen Türk futbolunun iki büyük kulübü onu almak için yarışa tutundu. Yaz aylarında Sassuolo'da istediği şansı bulamayan Mert Müldür'ün iki kulüpten birine transfer olması muhtemel. Çünkü sözleşmesi gelecek sezon bitecek ve Sassuolo oyuncudan para kazanmayı amaçlıyor." İtalyanlar, iki kulübün bu transfer yarışından Sassuolo'nun kazançlı çıkacağının da altını çizdi. Sacha Boey'i satmaya hazırlanan Galatasaray'ın, Mert'i Fransız yıldızın yerine, F.Bahçe de Osayi'nin yerine düşünüyor.

SADECE 2 MAÇTA 52 DAKİKA

Her iki takımın da Mert'te ısrarcı olmasının ana sebebi; önümüzdeki sezon da uygulanacak olan 8+3 kuralı. Galatasaray, Mert Müldür'ün sağ bekin yanı sıra solda da sağ bekin yanı sıra solda da oynayabilmesinden dolayı oyuncuyu kadrosuna katmayı çok istiyor. Fenerbahçe de hem yerli kontenjanını güçlendirmek hem de alternatifli bir kadro oluşturmak için 24 yaşındaki sağ beki transfer etmeyi planlıyor. Bu sezon Sassuolo'da Teknik Direktör Alessio Dionisi tarafından ikinci plana atılan 24 yaşındaki futbolcu, 1 Serie A ve 1 de İtalya Kupası maçında forma giydi. Mert Müldür, toplamda 52 dakika sahada kalabildi.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • nitekim 9 ay önce Şikayet Et
    Sassuolo'da bile şans bulamayacak kadar berbat ise gsde yada fbde nasıl oynayacak? vasat adam almayın gs kaan'ı aldı da ne oldu? direk ilk 11 oyuncusu transfer edilmeli yedek değil
    Cevapla
  • Yerli ve Milli 9 ay önce Şikayet Et
    Bu,Ali Koç yabancı takımlara çalışıyor Galatasaray hangi futbolcuya talip olursa gidip oda talip oluyor buda ya kendilerinden yada rakibinden bir kaç milyon avro daha yabancı takımlara gidiyor.
    Cevapla
  • Sporsever 9 ay önce Şikayet Et
    Güzel kardeşim sen de biliyorsun ki mert müdür fb li çekilin aradan
    Cevapla