Karim Benzema'ya akıl sınırlarını zorlayan teklif!

Real Madrid ile sözleşmesini tamamlamaya hazırlanan Karim Benzema'ya bir Suudi Arabistan kulübünün yıllığı 100 milyon Euro'dan 2 senelik sözleşme teklif ettiği öne sürüldü.

Karim Benzema'ya akıl sınırlarını zorlayan teklif!
Karim Benzema'ya akıl sınırlarını zorlayan teklif!
GİRİŞ 29.05.2023 22:47 GÜNCELLEME 29.05.2023 22:50
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Karim Benzema'nın 14 yıllık Real Madrid serüveni sona erebilir. La Liga deviyle sözleşmesinin sonuna gelen Karim Benzema'nın futbol tarihinin en dolgun sözleşme tekliflerinden birini aldığı belirtiliyor.

200 MİLYON EURO'DAN 2 YILLIK SÖZLEŞME

Relevo'nun haberine göre Karim Benzema, bir Suudi Arabistan takımından oldukça cazip bir teklif aldı. Habere göre Fransız forvete yıllığı 100 milyon Euro'dan 2 senelik sözleşme teklif edildi.

200 milyon Euro'luk kontratın yanı sıra Karim Benzema'ya imaj hakları, reklam gelirleri ve çocuklarının eğitimini de kapsayan bir öneride bulunduğu iddia edildi. Teklifi yapan kulübün kim olduğu çok merak edilirken sosyal medyada bu takımın Al İttihad olduğu dile getirildi.



REAL MADRİD ENDİŞELİ

Karim Benzema'nın son dönemdeki suskun halinin Real Madrid yönetimini endişelendirdiği ve kulübün, oyuncunun ayrılmayı düşündüğünden şüphelendiği kaydedildi.

Bu sezon Real Madrid formasıyla tüm kulvarlarda 42 maça çıkan 35 yaşındaki forvet; 30 gol, 6 asistlik istatistik yakaladı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Suri suri 10 ay önce Şikayet Et
    İşte bizim Arap kardeşimiz. Bravvo ?!!!
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    geçen dene dünyada yılın futbolcusu seçildi.Marsa gelmedi mi bilgisi
    Cevapla
  • fatih 10 ay önce Şikayet Et
    heme git kardeşim. keferelere veriyolar bir ton para hiç olmazsa bir müslümana gitsin.
    Cevapla
  • Ziyaretçi 10 ay önce Şikayet Et
    Bu paralar mazlum insanlara harcansaya , yazık ahirette nasıl hesap verecekler acaba
    Cevapla
  • Tayfun 10 ay önce Şikayet Et
    Alçak şeref. Yoksunu Müslüman görünümlü riyakarlar onca Müslüman aç siz bol buldunuz oranıza buranızı sürün. Lawrence nin çocukları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle