Enes Ünal'ın hocası Bordalas'ten dikkat çeken sözler!

Getafe'nin teknik direktörü Jose Bordalas, sakatlanan milli futbolcu Enes Ünal hakkında, "Enes'in yokluğu tüm takım için büyük bir darbe. O çok önemli bir futbolcu. Tüm takım etkilendi" dedi.

Enes Ünal'ın hocası Bordalas'ten dikkat çeken sözler!
Enes Ünal'ın hocası Bordalas'ten dikkat çeken sözler!
GİRİŞ 28.05.2023 13:19 GÜNCELLEME 28.05.2023 13:21

İspanya 1. Futbol Ligi (LaLiga) takımlarından Getafe'nin teknik direktörü Jose Bordalas, sakatlanan Enes Ünal'ın yokluğunun kendileri için önemli bir eksik olduğunu söyledi.

LaLiga'nın 37. haftasında yarın sahasında Osasuna'ya karşı oynayacak Getafe'de İspanyol teknik direktör Bordalas basın toplantısı düzenledi.

"Enes'in yokluğu tüm takım için büyük bir darbe"

Ligde hafta içinde oynanan Real Betis maçında sakatlanan ve sağ diz çapraz bağlarında yırtık tespit edilen Enes Ünal'ın durumunu değerlendiren Bordalas, şunları dedi:

"Enes'in yokluğu tüm takım için büyük bir darbe. Takım için çok önemli bir futbolcu. Ciddi her türlü sakatlık bir futbolcu için zordur. Onun azmiyle kısa zamanda sahalarda olacağını düşünüyorum. Ama üzülmek için zaman yok."

Dizinden ameliyat olacak ve normal şartlarda 6-8 ay sahalardan uzak kalacak Enes'in "aldığı darbenin ilk başta futbolcuyu daha sonra tüm takımı etkilediğini" kaydeden Bordalas, şu şekilde konuştu:

"Ligde kalan iki maçımızda bize destek olamayacak. Ne kadar profesyonel biri olduğunu biliyoruz. Bunu her maçta gösterdi. Ligde kalarak ona bu zor döneminde yardımcı olabilir, acısını biraz olsun azaltabiliriz. Bize saha dışından destek verecek Enes için de kazanmalıyız."

Ligin son iki haftasına girilirken 38 puanla 16. sırada olan Getafe'nin ligde kalma mücadelesi son haftaya kadar sürecek.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.