Xabi Alonso, Mourinho'yu devirip finale çıkmak istiyor

Bayer Leverkusen'in teknik direktörü Xabi Alonso, UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finalde karşılaşacakları Roma maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.

Xabi Alonso, Mourinho'yu devirip finale çıkmak istiyor
Xabi Alonso, Mourinho'yu devirip finale çıkmak istiyor
GİRİŞ 18.05.2023 14:16 GÜNCELLEME 18.05.2023 14:16

UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Bayer Leverkusen, Roma'ya deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Rövanş maçı öncesi konuşan Teknik Direktör Xabi Alonso gelecek sezon Bayer Leverkusen'de kalacağını doğruladı.

Rövanş maçı ile ilgili de konuşan Alonso, eski hocası Mourinho ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"O özel bir isim"

Xabi Alonso, Portekizli teknik adamla ilgili "Dürüst olmak gerekirse aklından neler geçtiğini bilmek olay değil. O özel bir isim ve bir takıma kazanma zihniyetini nasıl aşılaması gerektiğini biliyor. Bu yüzden sahada çok güçlü bir rakip bekliyoruz ama biz de hazırız." ifadelerini kullandı.

Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Xabi, Leverkusen'in başında çıktığı 34 resmi mücadelede maç başına 1.74 puan ortalaması yakaladı.

Bayer Leverkusen, Roma ile Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında bu akşam TSİ 22.00'da karşı karşıya gelecek.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.