Tarihe geçecek imza için Kim Min-jae cephesinden ilk açıklama geldi!

Kim Min-jae'nin Manchester United'a transfer olduğu iddialarına Güney Koreli futbolcu cephesinden yanıt geldi.

GİRİŞ 18.05.2023 09:29 GÜNCELLEME 18.05.2023 09:38
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin eski stoperi Kim Min-jae, Serie A'da bu sezon şampiyon olan Napoli'deki başarılı performansıyla Avrupa'nın dev kulüplerinin gözdesi haline geldi.

KIM MIN-JAE CEPHESİNDEN MANCHESTER UNİTED AÇIKLAMASI

Min-jae'nin İngiltere Premier Lig kulübü Manchester United ile anlaştığı ileri sürüldü ancak bu iddialara Güney Koreli stoperin ülkesinden yalanlama geldi. Kim Min-jae cephesinden, Güney Kore basınından Star News Korea'ya yapılan açıklamada "Manchester United'a transfer haberleri doğru değil. Aceleye gerek yok." ifadeleri kullanıldı.

TÜM ZAMANLARIN EN PAHALI 10. STOPERİ

Haberde 26 yaşındaki stoperin, başak bir takıma imza atması halinde dünya standartlarında bir transfer ücreti alacağı vurgulandı. Min-jae'ye ödenecek bonservis bedelinin 52 milyon sterlin olacağı belirtildi. Bu rakam tüm zamanlar içinde bir stopere ödenen en yüksek 10. bonservis bedeli olacak.

KAYNAK: NTV SPOR
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Aslan 11 ay önce Şikayet Et
    Kim Min-jae ve Elif Elmas'ı Ali Koç hülle yoluyla satıp fenere para kaynağı aktarıldı diye YALAN haberleri kim haber yaptırdı kimler inandı?
    Cevapla
  • Davud 11 ay önce Şikayet Et
    A. Koç Fenerbahçe sanayi şirket yönetir gibi davranıyor. Bu adamı niye sattın Bu sezon 40 gol yemişsin.
    Cevapla
  • Mehdix 11 ay önce Şikayet Et
    Ali Koç'tan bir zeka örneği daha. Yükseleceği bu kadar belli olan bir futbolcunun satışından pay istenmez mı?
    Cevapla
  • Özdemir 11 ay önce Şikayet Et
    Pravokatör levrock iş başında
    Cevapla
  • Levrock 11 ay önce Şikayet Et
    Zeka sende yok, Min Jae tek şartla geldi oda 18 milyonluk serbest kalma maddesi eklenirse.. Daha bir kac ay önce transfer hüllesi var Napoli Ali nin parasiyla transfer ediyor algısını yayan sizsiniz.
    Cevapla