Merih Demiral'dan şaşırtan tercih! Yeni adresi...

İtalyanlar Merih Demiral transferini resmen duyurdular. Milan ile prensipte anlaştığı belirtilen Merih Demiral, sürpriz tercihi ile de Inter taraftarlarını şaşırttı.

GİRİŞ 18.05.2023 06:27 GÜNCELLEME 18.05.2023 09:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Milli yıldız Merih Demiral, İtalyan devi Milan ile ön anlaşma sağladı. İtalyanlar flaş gelişmeyi duyururken, Merih'in ve hocasının kritik durumuna da ayrıca değindiler...

MERİH DEMİRAL MILAN YOLCUSU

Daha önce Inter ile anlaşan ama hocasının izin vermemesi sebebi ile Atalanta'da kalan Merih, akabindeki süreçte ise Atalanta çalıştırıcısı Gasperini ile büyük bir tartışma yaşamış ve süreç tatsız ilerlemişti.

Tüm bu gelişmeler ile birlikte Atalanta'dan ayrılmaya sıcak bakan Merih, Milan ile daha şimdiden ön anlaşma yaparak futbolseverleri şaşırttı ve Inter ihtimalini de şu an için rafa kaldırdı!

Milan'ın yapılanma sorumlusu Paolo Maldini'nin incelikle yürüttüğü önemli organizasyon, Merih için önümüzdeki yaz nerede olacağını resmen belirlemiş durumda...

MILAN'DA YAPILANMA

Geçen sezondan sonra bu yıl Serie A'da aradığını bulamayan İtalyan devi, Şampiyonlar Ligi'ne de yarı finalde veda etmişti!

Takımın yaş ortalamasını düşürmeyi ve yetenek kalibresini artırmayı planlayan yönetim, Merih Demiral gibi potansiyelli isimlere yatırım yapmak ve Avrupa'da kupa kazanmak istiyor.

PERFORMANSI

Bu sezon Atalanta forması ile 27 maça çıkan Merih, 1520 dakika sahada kaldı ve 1 de gol attı.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • sivil 11 ay önce Şikayet Et
    BU ADAM o kuluplerde oynayacak ayarda değilde nasıl oluyor bu hala anlayabiilmiş değilim
    Cevapla
  • Levrock 11 ay önce Şikayet Et
    Futboldan bir gram anlamiyorsunda ondan.
    Cevapla