İngiliz devi Türk futbolcu için 25 milyon Euro'yu gözden çıkardı!

A Milli Futbol Takımı'nın golcüsü Enes Ünal, İngiltere Premier Lig devi Chelsea'nin transfer listesine girmeyi başardı.

İngiliz devi Türk futbolcu için 25 milyon Euro'yu gözden çıkardı!
İngiliz devi Türk futbolcu için 25 milyon Euro'yu gözden çıkardı!
GİRİŞ 17.05.2023 08:04 GÜNCELLEME 17.05.2023 08:16
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İspanya La Liga'da gösterdiği performansla dikkatleri üzeri çeken milli futbolcu Enes Ünal için dev bir iddia ortaya atıldı. Bu sezon Getafe gibi mütevazı bir takımda 14 gole ulaşmayı başaran Enes Ünal'a İngiliz devi Chelsea'nin talip olduğu öne sürüldü.

Chelsea'nin listesinde 4 isim var

Premier Lig'de kötü bir sezon geçiren Chelsea'nin özellikle forvet hattında büyük bir değişime gitmeye hazırlandığı belirtilirken transfer listesinde Enes Ünal ile birlikte 3 futbolcunun daha olduğu öğrenildi. Ada ekibi listesindeki 4 santrafor adayından en az ikisini kadrosuna katmak istiyor.

Chelsea'nin listesinde Enes Ünal'ın yanı sıra; West Ham'dan Gianluca Scamacca, Rennes'den Amine Gouiri ve Borussia Mönchengladbach ile sözleşmesi sona eren Marcus Thuram bulunuyor.

Enes Ünal için 25 milyon Euro teklif edilecek

Premier Lig ekibinin ilk iki hedefinin Enes Ünal ve Marcus Thuram olduğu öğrenilirken milli futbolcu için 25 milyon Euro'luk bir teklif yapılacağı belirtildi. Daha Manchester City'ye transfer olan ancak burada oynama fırsatı bulamayan Enes Ünal'ın da İngiltere'de oynamayı çok istediği öğrenildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 8
  • cikkuş 11 ay önce Şikayet Et
    Bu sene 14 geçen sene 16 gol atmış enes ayrıca hücum futbolu yok enesi besleyen oyun tarzı hiç yok düşme potasındaki takım için iyi iş çıkarıyor enes
    Cevapla
  • Egeli 11 ay önce Şikayet Et
    Yorumları okudum a yadırgadım, Enes ispanyada 14 gol atıyor çöp deniliyor, ayıp oluyor ya ispanya ikin i ligi bizim super ligden cok daha güçlü. El insaf
    Cevapla
  • Murat Bjk 11 ay önce Şikayet Et
    Futbol tarihin8n görüp görecegı en kötü santrafor, daha kötüsünü birdahw izleyemezsiniz
    Cevapla
  • mkaras 11 ay önce Şikayet Et
    Gitsin de görsün anyayı konyayı ona top göstermezler orada
    Cevapla
  • yurdum 11 ay önce Şikayet Et
    Milli takımın golcüsü mü ?!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle