Neymar İngiltere yolcusu! Gelecek sezon...

Gelecek sezon takımda düşünülmeyen Neymar'ı PSG Futbol Danışmanı Luis Campos'un Manchester City'ye önereceğini iddia etti.

Neymar İngiltere yolcusu! Gelecek sezon...
Neymar İngiltere yolcusu! Gelecek sezon...
GİRİŞ 15.05.2023 18:04 GÜNCELLEME 15.05.2023 18:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Brezilyalı yıldız Neymar, Paris Saint-Germain ile olan macerasının sonuna doğru yaklaşıyor.

İspanyol basınından Sport'un haberine göre Paris Saint-Germain yönetimi, gelecek sezon planlamalarında Neymar'a yer vermiyor.

Haberde, Neymar'ın bonservisi ile ya da kiralık olarak takımdan ayrılmasının planlandığı hatta kiraya gitmesi durumunda maaşına katkıda bulunulabileceği öne sürüldü.

CAMPOS, CITY'E ÖNERDİ

Ayrıca haberde PSG Futbol Danışmanı Luis Campos'un Bernardo Silva'nın kulüpten ayrılması halinde Neymar'ı Manchester City'e önereceği ve kulübü büyük maaş yükünden bu şekilde kurtarmak istediği yazıldı.

Bu sezon PSG forması ile 29 resmi maça çıkan 31 yaşındaki Neymar, 18 gol ve 17 asistlik performans gösterdi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • ihtiyar 11 ay önce Şikayet Et
    Neymar hayatının hatasını barcelona'dan giderek yaptı ama en büyüğü city yada liverpool'a gitmemek oldu. kac senedir yerinde sayıyor, ibrahimovic'ten cavaniden sonra PSG bir adım ileri gitmedi hep yerine saydı. şimdi zorla edindiği büyük takım profilini yenilemeye calısırken her seyi yok edebilir. :)) oh olsun
    Cevapla
  • xray 11 ay önce Şikayet Et
    cıty ye yaramaz.
    Cevapla