Solskjaer'den bomba itiraf! Dünya devi Haaland'ı istememiş

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın eski teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer, Ada ekibine Molde'deyken Erling Haaland'ı önerdiği ancak kulübün kendisini dinlemediğini söyledi.

GİRİŞ 14.05.2023 13:30 GÜNCELLEME 14.05.2023 14:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Manchester United'ın eski teknik direktörlerinden Ole Gunnar Solskjaer, Athletic'e açıklamalarda bulundu.

Manchester United'dan önce Norveç ekibi Molde'de görev yapan ve burada Erling Haaland'la çalışan Solskjaer, golcü oyuncuyu eski takımına önerdiğinden bahsetti.

"4 milyon Euro'ya imzalayabilirlerdi"

Solskjaer açıklamasında, "Manchester United'la iletişime geçtim çünkü o takımda oynayabilecek bir oyuncuya sahiptik. Ama ne yazık ki dinlemediler. 4 milyon Euro'ya imzalayabilirlerdi. Ama onu istemediler. 4 milyon... Şimdi çok farklı şeyler konuşuluyor. Mükemmel bir oyuncu." dedi.

Premier Lig'de 35 gole ulaşan ve bir sezonda en çok gol atma rekorunun sahibi olan Haaland, İngiltere Futbol Yazarları Birliği (FWA), tarafından Premier Lig'de yılın futbolcusu seçildi. 

Norveçli golcü, 
bu sezon tüm kulvarlarda Manchester City forması ile 51 gol attı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Ali 11 ay önce Şikayet Et
    Sallamasınlar.. Babası United yüzünden futbolu bıraktı..
    Cevapla