Valerien Ismael'den sürpriz imza! Yeni takımı belli oldu

İngiltere Championship ekibi Watford, teknik direktörlüğe Beşiktaş'ın eski çalıştırıcısı Valerien Ismael'in getirildiğini açıkladı.

Valerien Ismael'den sürpriz imza! Yeni takımı belli oldu
Valerien Ismael'den sürpriz imza! Yeni takımı belli oldu
GİRİŞ 10.05.2023 23:32 GÜNCELLEME 10.05.2023 23:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Valerien Ismael, İngiltere Championship (2. Lig) takımlarından Watford ile anlaştı.

İngiliz kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Gözler 2023-2024 sezonuna çevrilirken, Valerien Ismael'in kulübün yeni teknik direktörü olarak atandığını duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Watford Teknik Heyet Sorumlusu Ben Manga, Ismael'in transferiyle ilgili olarak şunları söyledi:

"Mayıs ayında, bu kadar erken bir zamanda yeni bir teknik direktörle anlaşmamız, gelecek sezona birlikte çok iyi hazırlanabileceğimiz anlamına geliyor. Valerien'in deneyimine sahip birini Watford'da ağırlayabilmek kulübümüz için iyi bir haber. Hepimiz onunla çalışmak için sabırsızlanıyoruz."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • Sivasspor 11 ay önce Şikayet Et
    İngiliz ikinci lig hocasını beşiktaşa getirtenler size yazıklar olsun.şenol güneş sezon başında beşiktaşa gelseydi şu anda lig bitmişti.beşiktaş çoktan şampiyon luğunu ilan etmişti
    Cevapla
  • Nuri 11 ay önce Şikayet Et
    Gelecek sene 3.ligde başarılar
    Cevapla