Takımı küme düştü! Milli futbolcu geri dönecek

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen ve transferde adı zaman zaman Beşiktaş'la da anılan Koray Günter, kiralık olarak forma giydiği Sampdoria ile yollarını sezon sonunda ayıracak.

Takımı küme düştü! Milli futbolcu geri dönecek
Takımı küme düştü! Milli futbolcu geri dönecek
GİRİŞ 09.05.2023 19:30 GÜNCELLEME 09.05.2023 19:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ara transfer döneminde Hellas Verona'dan Sampdoria'ya kiralık olarak imza atan Koray Günter'in İtalyan takımındaki geleceği netleşti.

KORAY GÜNTER, SAMPDORIA'DAN AYRILIYOR

İtalya Serie A'da dün Udinese'ye deplasmanda 2-0 yenilen Sampdoria'nın, sezonun bitimine 4 hafta kala küme düşmesi kesinleşti. İtalyan takımının Serie B'ye düşmesiyle birlikte Koray Günter'in bonservisini alma zorunluluğu da ortadan kalktı.

VERONA'YA DÖNECEK

Türk stoper bu nedenle 1 Temmuz'dan itibaren Hellas Verona geri dönecek. Koray'ın Verona ile olan sözleşmesi ise 2025 yılına kadar devam ediyor.

21 MAÇTA 1 GOL, 1 ASİST

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen 28 yaşındaki stoper, bu sezon Serie A'da 21 maça çıktı ve 1 gol atarken, 1 kez de asist yaptı.

KAYNAK: NTV SPOR
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • metaeshira 11 ay önce Şikayet Et
    Bencede
    Cevapla
  • Öner 11 ay önce Şikayet Et
    Fenere gitsin.
    Cevapla