Jude Bellingham Real Madrid için gözünü kararttı

Real Madrid ile adı anılan Jude Bellingham'ın, Borussia Dortmund'un tarihi maaş zammını reddettiği aktarıldı. Genç oyuncu Real Madrid için gemileri yakmış vaziyette.

Jude Bellingham Real Madrid için gözünü kararttı
Jude Bellingham Real Madrid için gözünü kararttı
GİRİŞ 09.05.2023 18:36 GÜNCELLEME 09.05.2023 18:44

Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund, maaşı 6 milyon Euro olan Jude Bellingham'a zam teklif etti.

BILD'e göre, yeni sözleşme imzalamak için maaşında revizyona giden sarı-siyahlılar, Jude Bellingham'a yıllık 14 milyon euroluk bir teklif yaptı.



TEKLİFİ KABUL ETSE TARİHE GEÇECEKTİ

Bu teklifi reddeden Bellingham'ın, Dortmund tarihinde en yüksek maaş alan oyuncu olma ihtimalini reddettiği aktarıldı.

İngiliz yıldızın bu hareketiyle birlikte Real Madrid'e bir adım daha yaklaştığı ifade edildi.

Geçtiğimiz günlerde İspanyol basınında yer alan haberde Almanya'da bulunan Real Madrid yetkililerinin, Borussia Dortmund ile anlaşmaya yakın olduğu öne sürülürken, İngiliz oyuncunun 2029'a kadar başkent ekibiyle sözleşme imzalayacağı aktarılmıştı.

Ayrıca haberde Dortmund'un 140 milyon euro bonservis bedeli istediği, Real Madrid'in ise 110 ila 120 milyon euro aralığında transferi sonlandırmak istediği belirtildi.

Sarı-siyahlılarla Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Jude Bellingham, Borussia Dortmund formasıyla çıktığı 129 resmi maçta 21 gol atıp 25 asist kaydetti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.